Evo kako možete osvojiti kultni Maison Francis Kurkdjian miris – Grand Soir!

Parfemi luksuzne kuće Maison Francis Kurkdjian poznati su po inovativnosti i pažljivoj izradi, ali i po vrhunskim sastojcima. Kurkdjian često koristi bogate, složene note koje se razvijaju i mijenjaju tijekom vremena, pružajući nositelju jedinstveno iskustvo, a njegov je neiscrpan izvor inspiracije Pariz, grad ljubavi i svjetla.

Slavni parfumer je 2016. godine ovjekovječio ritam, magiju i misterij francuske metropole u bočicama dvaju kultnih mirisnih kreacija – Petit Matin i Grand Soir. Ove dvije parfemske vode odražavaju neke od Kurkdjianovih najdubljih emocija, kao i trenutke ljepote koji se zauvijek zarezuju u naše sjećanje. Tako ikonični Grand Soir evocira glamurozne večernje izlaske u Parizu kroz vibrantan drvenasto-jantarni miris koji pršti senzualnošću.

Na početku Grand Soira otkriva se dubina akorda bušinove smole uparene s lavandom i lišćem stabla cimeta, dok u donjim notama prevladava slatka toplina akorda vanilije i jantara s naglascima benzoina. Također, ovaj zavodljivi parfem poznat je po svojoj izuzetnoj dugotrajnosti, ostavljajući trag koji traje satima. Kompleksan, raskošan i upečatljiv, Grand Soir još jednom potvrđuje Kurkdjianovu vještinu u kreiranju mirisa koji osvajaju srce i dušu.

Ne sumnjamo kako se ova legendarna olfaktivna kreacija kuće Maison Francis Kurkdjian našla na popisu želja mnogih zaljubljenika u luksuzne parfeme, a dobra je vijest kako je ovog tjedna imate priliku osvojiti u sklopu jedinstvenog darivanja. Naime, Martimex i FASHION.HR odlučili su nagraditi jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu Grand Soir parfemskom vodom od 70 ml! Giveaway vas očekuje ovog petka na Instagram profilu FASHION.HR-a. Sretno!

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE