Izdvojili smo tri odlična proizvoda koji će preporoditi i najoštećeniju kosu

Kupce u trgovinama Konzuma od 20. svibnja očekuje posebna pogodnost za kupnju proizvoda iz linije Pantene Molecular Bond Repair

Pantene je nedavno predstavio svoju najnoviju liniju Pantene Molecular Bond Repair u kojoj su tri revolucionarna proizvoda za oštećenu kosu. Ovu inovaciju Panteneovi stručnjaci su razvijali 7 godina pri čemu su vodili računa o najvažnijim koracima kada je riječ o regeneraciji oštećene kose.

Nova linija ne djeluje samo površinski i kratkotrajno, nego joj je cilj dubinski oštećenu kosu regenerirati iznutra jačajući je na molekularnoj razini. Svaki proizvod iz nove linije sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Pri tome je kosa nakon svakog pranja dodatno ojačana i već nakon prvog korištenja izgleda kao da je opet živa!

Panteneovi stručnjaci znaju da je vrijeme potrebno za njegu kose ključno kod odabira proizvoda pa je nova linija iznimno jednostavna za korištenje. Šampon čisti kosu i djeluje regenerativno na molekularnoj razini, balzam je inovacija koja do sada nije postojala na tržištu proizvoda za kosu. Nanosi se kao i klasični regenerator nakon pranja kose šamponom, a može se isprati ili ostaviti na kosi za još jači učinak. Intenzivni balzam za kosu ima najsnažnije djelovanje i u početku ga je potrebno koristiti jednom tjedno, a onda se korištenje postupno smanjuje na jednom mjesečno.

Linija Pantene Molecular Bond Repair:

INTENZIVNI BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Regenerira kosu na molekularnoj razini

Kao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose.

ŠAMPON PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Štiti kosu na molekularnoj razini

S najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa

BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Jača kosu na molekularnoj razini

Ovaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi.

Kolekcija Pantene Molecular Bond Repair pruža do 100% regeneracije kose, čak i kod težih oštećenja. Pri tome je jednostavna za korištenje i cjenovno pristupačna. Komplicirani režimi njege i skupi frizerski tretmani sada mogu biti stvar prošlosti.

Kupce u trgovinama Konzuma od 20. svibnja do 3. lipnja očekuje posebna pogodnost za kolekciju Pantene Molecular Bond Repair, odnosno 25% niža cijena. Za kosu koja opet izgleda kao da je živa!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE