Mirisno ulje sa šljokicama koje njeguje vašu kožu i pruža elegantan, ljetni sjaj!

Ljeto je stiglo, a s njim i vječna želja za blistavom, zdravom kožom koja sjaji i privlači poglede! Ako nas pitate, nema boljeg osjećaja od zdrave, nahranjene kože koja ljeti doslovce sjaji na suncu, a želite li taj bezbrižan, ljetni ‘look‘ njegovati baš cijelo ljeto, ma gdjegod se nalazili, imamo pravu stvar za vas!

Iako nas i sam spomen ljeta automatski asocira na sunčane dane, bezbrižna kupanja i druženja na otvorenom, činjenica jest da ljeto sa sobom donosi pregršt izazova za našu kožu. Sunce, vjetar i sol itekako utječu na njeno isušivanje, a zbog čega je hidratacija ključna za očuvanje njenog zdravlja i ljepote. Ipak, za mnoge od nas, ljetni ‘look’ nije potpun bez dodatnog, suptilnog ‘glowa, a posebice otkako su šljokice i brončani sjaj postali neizostavan dio ljetnog makeupa. Sada je sve navedeno dostupno u obliku njegujućeg ulja za kožu koje istovremeno pruža hidrataciju i na koži ostavlja besprijekoran sjaj. Riječ je o Afrofitinom mirisnom ulju sa šljokicama koje nas je potpuno oduševilo, a koje se ove sezone s lakoćom ‘nametnulo’ kao apsolutni ‘must-have‘ svake kozmetičke torbice, ali i torbe za plažu!

Afroditino mirisno ulje sa šljokicama, nazvano PARTY DIVA, mnogo je više od običnog kozmetičkog proizvoda. Iako je riječ o njegujućem ulju, ovaj će proizvod jednako obožavati i svi oni koji žele dodatno istaknuti svoj izgled i postići već spomenuti, neodoljivi ljetni sjaj. Šljokice koje su zaslužne za taj “wow” efekt su 100% prirodnog, mineralnog podrijetla, što znači da vaša koža ni u jednom trenutku neće biti opterećena sintetičkim dodacima. Osim toga, kombinacija toplog jantara i nježnog cvijeća s notom orijenta pretvara ovaj beauty proizvod u jedinstveni mirisni doživljaj koji će vas pratiti cijeli dan, a zbog kojeg će vaša koža mirisati – božanstveno.

Iako Afroditino mirisno ulje može funkcionirati i kao makeup proizvod, ali i kao parfem, ono što ga zaista izdvaja od drugih proizvoda na tržištu jest njegova kombinacija visokokvalitetnih ulja koja zaista intezivno njeguju kožu; Suncokretovo, repičino i kokosovo ulje dubinski vlaže i omekšavaju kožu, te ju ostavljaju glatkom i dubinski hidratiziranom, a dodatan plus jest činjenica što sve navedeno dolazi u veganskoj formuli koja poštuje životinje i okoliš, što je danas sve važniji aspekt u odabiru kozmetičkih proizvoda.

Kako najbolje koristiti Afroditino mirisno ulje sa šljokicama?

Sigurni smo kako će korištenje ovog neodoljivog ulja za tijelo pretvoriti vašu rutinu njege kože u omiljeni, mirisni ritual! Prije uporabe, bocu dobro protresite kako bi se šljokice ‘aktivirale’ i ravnomjerno rasporedile. Nanesite malu količinu ulja na čistu kožu i nježno masirajte dok se potpuno ne upije. Ulje je prikladno za sve dijelove tijela – od dekoltea do nogu, a koristiti ga možete na bilo kojem dijelu tijela kojemu želite podarit suptilan i sofisticirani ‘glow‘.

S obzirom na njegov sastav, Afrodita ulje sa šljokicama možete koristiti i nekoliko puta dnevno, što je ujedno idodatan razlog zbog čega je postalo naš “must have” proizvod za ljetna druženja, uživanja na plaži, ali i za nezaboravne, večernje zabave!

Pa, ako se i vi ovoga ljeta želite ‘kupati’ u nježnim, mirisnim notama i uživati u osjećaju luksuza koje ovo čarobno ulje pruža, predlažemo da isprobate ovaj genijalan proizvod i ovoga ljeta naglasite svoju prirodnu ljepotu na jedinstven način! Više informacija otkrijte na webu!

.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE