Najbolji fiksatori za make up koji garantiraju postojan izgled

Svi znamo koliko je važno da naš make-up ostane postojan tijekom cijelog dana, a to može biti posebno izazovno tijekom ljetnih mjeseci, kada vrućine i visoka vlažnost zraka postanu glavni neprijatelji besprijekornog izgleda. Srećom, fiksatori za make-up postali su nezaobilazan dodatak svakodnevne beauty rutinie, a na tržištu možete pronaći mnoštvo sjajnih proizvoda uz koje možete biti sasvim sigurni da će vaš make-up ostati besprijekoran, i to satima.

Fiksatori za make-up, poznati i kao setting sprejevi, stekli su ogromnu popularnost u posljednjih nekoliko godina. Njihova glavna funkcija je stvaranje zaštitnog sloja koji sprječava razmazivanje, blijedjenje i istjecanje make-upa. Moderni fiksatori često sadrže hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline i aloe vere, te antioksidanse koji štite kožu od vanjskih štetnih utjecaja.

Fiksatori se koriste na kraju make-up rutine, jednostavnim nanošenjem spreja na lice iz određene udaljenosti. Ovaj korak nije samo dodatak već nužnost za sve koji žele besprijekoran make-up koji traje cijeli dan. A osim što osiguravaju dugotrajnost make-upa, fiksatori mogu pomoći u smanjenju vidljivosti pora i finih linija, te koži pružaju prirodan sjaj ili mat izgled, ovisno o formuli.

Pa, ako ne znate s kojim fiksatorom krenuti, na prvom ste mjestu, jer smo u nastavku izdvojili 5 fiksatora s najboljim recenzijama na tržištu!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE