Ovaj beauty novitet volimo jer istovremeno njeguje kožu lica i pruža zaštitu od sunca

Mnogima najdraže godišnje doba, ljeto, samo što nije pokucalo na vrata. U ovom periodu godine nekako se svi želimo osjećati dobro u vlastitoj koži, izgledati svježe u svakom trenutku, ali i biti rasterećeni suvišnih proizvoda na licu. Visoke vrućine i vlaga nerijetko predstavljaju izazov za naš ten, a ključ je u pravilnoj njezi s naglaskom na dubinsku hidrataciju.

Baš kao što zimi posežemo za bogatijom dnevnom kremom, tako ljetna skincare rutina traži da u njegu uvrstimo lagane, prozračne proizvode. Ljeti je poseban naglasak stavljen na dubinsku hidrataciju kože koju je nekako najizazovnije postići. Bez obzira na tip kože, hidratacija je neupitno važna za njezin zdrav i sjajan izgled, pa i onda kada govorimo o masnoj koži koju je posebno izazovno njegovati ljeti zbog pojačanog lučenja sebuma. Također, gotovo svaki tip kože u jednom trenu dođe u fazu dehidriranosti, najviše zahvaljujući kombinaciji mora, vjetra i soli. Ova porazna kombinacija za našu kožu može biti dovedena pod kontrolu jedino uz pomoć kvalitetne njege i odabira pravih proizvoda.

Kada kažemo kvalitetna njega ne mislimo na pretrpane kozmetičke police proizvodima jer ljetni mjeseci ipak traže jednostavnost u skincare rutini. Pored temeljitog čišćenja kože lica, svoju njegu zaokružite laganim formulama koje će djelovati poput čaše vode, vraćajući koži vlagu u svim njezinim slojevima. Naš favorit već nekoliko ljetnih sezona, ali i kroz cijelu godinu, definitivno je Vichy Minéral89 Booster koji slovi za jedan od najprodavanijih proizvoda samog brenda – i to s razlogom. Ovaj booster može se pohvaliti jedinstvenom formulom koja se oslanja na patentiranu tehnologiju; mješavinu 89 % vulkanske vode Vichy bogate milijunima molekula minerala i s hijaluronskom kiselinom visoke molekularne mase. Idealan je za korištenje prije omiljene hidratantne kreme, kao priprema kože za make up ili jednostavno onda kada želite vratiti svoju kožu u život. Ljeti ga volimo koristiti jer u vrlo kratkom vremenu vraća koži hidrataciju i popunjenost te nerijetko služi kao prva pomoć kada pretjeramo s uživanjem u ljetnim aktivnostima.

Vichy Minéral89 Booster možete upotpuniti novitetom koji će se ovog ljeta sigurno pronaći i na našim kozmetičkim policama – Vichy Mineral 89 Dnevni fluid za poboljšanje hidracije tijekom 72 sata sa zaštitnim faktorom 50+. O čemu je točno riječ? Ovaj proizvod nešto je između bogate, hranjive kreme i laganog seruma. Idealan je za svakodnevno korištenje ljeti jer spaja zaštitu kože od UV zračenja i dubinsku hidraciju. Brzo se upija u kožu, ne stvara osjećaj zatezanja te je savršena podloga za make up. Također, obožavat će ga koristiti baš svaki tip kože, pa i ona najosjetljivija, jer je nekomedogen, bez mirisa i bojila te u vrlo kratkom vremenu vraća licu optimalnu razinu hidratacije. Vichy Mineral 89 Dnevni fluid sadrži hijaluronsku kiselinu, minerale vulkanske vode Vichy, vitamin vitamini B3 i E i skvalan, pa će tako koža biti dodatno popunjavana svakodnevnim korištenjem.

Proizvod koji se također istaknuo kao neizostavan dio svakodnevne njege kože lica ljeti jest Vichy Minéral 89 krema za intenzivnu hidraciju tijekom 72 sata. Ova izrazito bogata krema lagane teksture pravi je spas za vrijeme ljetnih mjeseci jer obnavlja zaštitnu barijeru kože, zadržavajući njezinu vlažnost. Već smo napomenuli da barijera kože oslabljuje izlaganjem suncu, morskoj soli, vjetru, kloru i sličnim vanjskim utjecajima, te tako rapidno gubi vodu, minerale, lipide, hijaluronsku kiselinu i vitamine. Upravo zato je ova krema neizostavan dio svake ljetne skincare kolekcije jer obuhvaća visoku koncentraciju prirodnih lipida zahvaljujući kojima osnažuje njezinu barijeru. Također, smanjuje crvenilo kože, što je česti problem ljeti, a osvojit će vas svojom lako upijajućom teksturom, bez osjećaja masnoće i ljepljivosti.

Definitivno je riječ o kombinaciji proizvoda koji će savršeno zaokružiti ljetnu rutinu te svakom tipu kože, kao i njezinim stanjima, pružiti sve što je potrebno za ujednačen i zdrav izgled!

Foto: Vichy, Instagram (@emilietommerberg)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE