Ovaj miris s voćnim notama poznat je po dugotrajnosti i idealan za vruće dane

Vrući ljetni dani su razdoblje kada naginjemo minimalističkoj rutini njege kože. Zato u svojoj kozmetičkoj torbici najčešće zadržavamo osnovne proizvode koji su dovoljno kvalitetni i praktični da naglase našu prirodnu ljepotu. Zato možemo reći da je u ovom slučaju manje više, a jedan novi proizvod koji se pojavio na tržištu zasigurno spada u kategoriju onih bez kojih ne možemo zamisliti dan.

Svatko od nas ima svoje preferencije i male korake u cjelokupnoj rutini njega. No, poprilično smo sigurni da postoji jedan korak koji nitko od nas ne preskače. Uz malo pogađanja, vrlo brzo bismo došli do odgovora što na koži nosimo u svim prilikama, bilo da se radi o običnom radnom danu, posebnoj prilici, putovanju…

Ako postoji jedan proizvod koji baš uvijek imamo sa sobom, to je dezodorans. Često je blagi miris sasvim dovoljan dodatak čistoj koži, posebno u ljetnim mjesecima kada različiti proizvodi samo opterećuju i nerijetko stvaraju osjećaj neugode pri velikim vrućinama. To je dodatno naglašeno ako je ljeto vrijeme kada ste aktivniji, dane provodite u šetnji gradom, istraživanju ljetnih destinacija i isprobavanju zabavnih morskih aktivnosti.

Bez obzira na to što većina nas cijeni dugotrajnu zaštitu, osvježavajući miris dezodoransa kvaliteta je koja nas dodatno privlači. Zbog toga je novi Rexona antiperspirant dezodorans odlična opcija za one koji vole biti aktivni te uvijek dobro mirisati.

Rexona Advanced Protection Bright Bouquet ističe se voćnim mirisom cvijeta jagode i marelice. Ova neodoljiva kombinacija miriše svježe i razigrano pa ćete imati osjećaj da nosite lagani voćni parfem, a sve to s osjećajem sigurnosti od neugodnih mirisa. Iza tog osjećaja sigurnosti i samopouzdanja stoji jedinstvena i nova Body Heat Activated tehnologija, što znači da se ovaj antiperspirant u spreju aktivira toplinom tijela. Drugim riječima, bez obzira na to koliko je vruće 72-satna zaštita od znojenja i neugodnih mirisa je zagarantirana. Važno je istaknuti da je proizvod dermatološki testiran za sigurno korištenje i ugodan osjećaj na koži.

Iako iza ovog proizvoda stoji tehnologija koja osigurava dugotrajnu zaštitu, mali trik koji možete primijeniti kako bi vaš antiperspiran odradio odličan posao je staviti ga neposredno nakon nakon tuširanja i na suhe pazuh, prije nego se već krenete znojiti.

Foto: Instagram, Rexona

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE