Ove dugotrajne parfeme volimo nositi od jutra do mraka

Kada govorimo o parfemima, sigurni smo da ćete se složiti da su isti puno više od klasičnih beauty proizvoda koje toliko volimo vidjeti na svojoj kozmetičkoj polici. Nerijetko nadilaze svoju beauty ulogu, pa postaju pravi modni dodatak zaokružujući s lakoćom svaki naš outfit, a često su i pravi odavatelj našeg raspoloženja, kao i karaktera. Osim autentičnosti, važno je obratiti pažnju i na dugotrajnost samog mirisa jer ipak želimo u njemu uživati tijekom cijelog dana, bez obzira na to koliko živimo užurbanim tempom. Ako do sada niste pronašli miris koji će se na koži zadržati od jutra do mraka, onda definitivno morate isprobati Prada Paradoxe Intense, dok se iz kategorije dugotrajnih mirisa za muškarce izdvaja Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum.

Sigurni smo da ste do sada već testirali popularan Pradin miris Paradoxe koji je zaista postao kultni već od trenutka kada je kročio na tržište. S druge strane, ako tražite miris s određenim ‘twistom’, onda morate isprobati Pradin novitet Paradoxe Intense. Riječ je o novom, intenzivnom mirisu koji savršeno spaja odvažnost i ženstvenost te koji pridonosi tome da se osjećamo bolje i samopouzdanije dok obavljamo sve svoje dnevne obaveze. Naizgled nježni i senzualni sastojci na koži ostavljaju mirisnu notu s neočekivanim, ali ugodnim intenzitetom.

Što ovu parfemsku vodu razlikuje od kultnog Prada Paradoxe mirisa? Paradoxe Intense sadrži aspekte izvornog mirisa koji su prikazani novim intenzitetom, spajajući tako vješto prirodu i inovaciju. Tako se u gornjim notama nalazi esencija bergamota, pupoljak nerolija i akord kruške, stvarajući dojam kao da na koži nosite buket cvijeća, dok se u pozadini nalaze mošusi prirodnog podrijetla. Bočica ovog parfema inspirirana je kultnim Pradinim trokutastim logom te je dizajnirana da leži na boku, dok intenzivna ružičasta nijansa odražava snagu samog mirisa i kao takva se savršeno uklapa u baš svaku kolekciju.

Miris koji će također obožavati ljubitelji dugotrajnih parfema je i Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum. Ovo najnovije mirisno remek-djelo nešto je što se mora pronaći u kolekciji baš svakog muškarca, pogotovo onih čiji je životni tempo užurban, pa kao takav zahtijeva osjećaj svježine u svakom trenutku.

Kako najjednostavnije opisati Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum? Miris snažnog karaktera, a koji je istovremeno elegantan i šarmantan. Sastavljen od najplemenitijih sastojaka, ovaj parfem puno je više od mirisa te je namijenjena svim modernim avanturistima, onim muškarcima koji se ne boje pomicati vlastite granice i koji na sebi nikad neće prestati raditi, vođeni željom da svakim danom budu bolja verzija sebe.

Ključni sastojci Prada Luna Rossa Ocean Le Parfuma su esencija limuna, akord šafrana i hrastovina, dok njegova posebnost leži u inovativnoj tehnologiji Supercritical Extraction koja delikatno izdvaja olfaktorne molekule iz odabranog sastojka, čuvajući tako njihovu kvalitetu
te stvarajući intenzivan miris koji traje. Upravo zato je ovaj parfem odraz profinjenosti, istančanosti i učinkovitosti napretka tehnologije. Drvenasti fougère miris s jantarom izum je majstora među parfumerima Anne Flipo i Carlosa Benaïma te je savršen odabir za sve one koji žele ostaviti nezaboravan i zavodljiv dojam.

Pored mirisa, Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum osvaja i svojim luksuznim dizajnom. Odmah se može prepoznati kultna Pradina crvena linija koja ovom parfemu pruža elegantni naglasak, dok tamno plava boja odražava tajanstvene dubine oceana. Dašak svježine te osebujan miris definitivno su dobitna kombinacija kojoj ćete se sigurno uvijek iznova vraćati!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE