Povoljne hidratantne kreme koje obožavamo koristiti ljeti!

Unatoč tome što se često vodimo za onim kako su skuplji proizvodi i kvalitetniji, to u praksi nije potpuno točno. Naime, na tržištu postoji pregršt drogerijskih brendova koji svojom kvalitetom itekako mogu parirati luksuznijim inačicama, a kada je riječ o njezi kože, odnosno hidratantnim kremama, po vrlo povoljnoj cijeni mogu se pronaći zbilja sjajni proizvodi!

S obzirom na to da je riječ o skincare proizvodu bez kojeg ne možemo zamisliti svoju rutinu, kvalitetni, a povoljni proizvodi su sjajan, ali i ekonomičan odabir; Hidratantne kreme su potrebne baš svakom tipu kože jer istu njeguju i hrane na pravi način, a pogotovo tijekom ljetnih mjeseci kada je kože izloženija suncu i visokim temperaturama. Benefiti kvalitetne hidratantne kreme osjete se vrlo brzo, a ujedno je riječ i o sjajnoj pripremi kože za nanošenje pudera. Isto tako, većina hidratantnih krema sadrži i SPF koji je bitno koristiti, stoga je kombinacija kreme i zaštitnog faktora poprilično funkcionalan odabir.

Primjerice, hidratantna krema domaćeg brenda L’ADRIA, odnosno Regenerative cream, idealna je za suhu do mješovitu kožu jer ju čini zdravom, mekom i mladolikom, a zbog svog sastava koji uključuje alge i morski kolagen, riječ je o kremi koja će ‘zategnuti’ kožu te ju učiniti besprijekorno nahranjenom!

S obzirom na to da je potrebno isprobati i do nekoliko hidratantnih krema prije no što pronađemo onu koja nam najbolje odgovara, u nastavku izdvajamo nekoliko povoljnih hidratantnih krema koje su se, sudeći po recenzijama, pokazale najboljima!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE