Rihanna uskoro lansira Fenty Hair: ‘Kosa mi je oduvijek mnogo značila’

Kao što je nekada izbacivala hit za hitom, Rihanna sada vlada beauty top ljestvicama. Pop megazvijezda uskoro svom brendu Fenty Beauty dodaje potpuno novu liniju proizvoda za njegu kose – Fenty Hair. Linija dolazi u prodaju 13. lipnja, a svi koji se prijave na službenoj stranici moći će dobiti rani pristup 10. lipnja.

Kao što je i sama pjevačica istaknula u najavnom videu povodom lansiranja nove linije proizvoda, njezinu karijeru obilježili su najrazličitije frizure: od crne pixie frizure, do vatreno crvene na albumu Loud, preko ere undercutova do povratka prirodnijoj teksturi i boji. Povodom lansiranja nove kolekcije Rihanna je odlučila još jednom eksperimentirati pa na službenim vizualima nosi kratku plavu frizuru s primjesom fudbalerke koja je već neko vrijeme jako popularna.

Imala sam gotovo sve teksture, boje, duljine kose, od pletenica, valovite teksture do moje prirodne kose. Zbog toga lansiram fleksibilnu liniju proizvoda za ne samo svaku potrebu kose, već je svaki pojedini proizvod osmišljen za jačanje i obnavljanje svih vrsta kose, što nam uistinu treba! Vrijeme je za razigranu i ojačanu kosu sa stilom., napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

Iako još uvijek ne znamo koji će točno proizvodi čini ovu liniju, iz dosadašnjih objava da se naslutiti da će Fenty Hair biti posvećen njezi i obnavljanju kose, proizvodi su kreirani tako da odgovaraju svim tipovima i teksturama, a naglašena je i jednostavnost korištenja čak i ako vodite hektičan životni stil, poput Rihanne. Više detalja možete pronaći na poveznici.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE