Trendi manikure koje su idealne za kratke nokte!

Uredni nokti predstavljaju atraktivan detalj na rukama, no postizanje čvrstih, zdravih i prirodnih noktiju pravi je izazov. Često tanki i podložni pucanju, izgled noktiju ponajprije ovisi o stanju našeg organizma. A ako ste i vi jedni od onih koji već godinama muku muče s ‘regeneracijom’ prirodnih noktiju, na tržištu možete pronaći brojne opcije umjetnih ili trajnih noktiju koji pružaju savršen izgled čak i na kratkim, prirodnim noktima.

Bilo da preferirate minimalistički ili živopisan izgled, ove sezone nosi se sve od navedenog. Klasična francuska manikura nježno naglašava nokte, dok nude nijanse daju prirodan, uredan izgled. S druge strane, cvijetni i šareni uzorci te uzorci s nepravlnim linijama popularan su izbor za sve one koji vole jarke, razigrane tonove, a ako pak tražite jednostavniju varijantu, imajte na umu da se ove sezone nose i jednobojne manikure u pariško plavoj ili nekoj od vječno popularnih, pastelnih nijansi.

Veliki trend su i manikure s kombinacijom različitih boja i detalja na svakom noktu, a baš takav stil će se sjajno uklopiti i uz masivno prstenje koji se ove sezone vraća na velika vrata. A, za svečanije prilike poput vjenčanja, sjajan odabir su nude nijanse u kombinaciji sa suptilnim ‘glitter’ detaljima koji će vam pružiti svečani, glamurozni izgled.

U nastavku izdvajamo neke od najatraktivnijih manikura sezone:

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE