Trendi točkice na noktima veliki su hit i ove sezone!

Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s manikurama, a točkice su jedan od onih dizajna koji nikad ne izlaze iz mode. S dolaskom toplijih dana, često poželimo češće mijenjati boje i uzorke na noktima, ali istovremeno tražimo nešto što je jednostavno, brzo i efektno.

Jedan od razloga zašto su točkice toliko popularne je njihova svestranost. Možete ih jednostavno prilagoditi bilo kojem stilu ili raspoloženju; Želite li nešto suptilno, odlučite se za bijele točkice na neutralnoj podlozi. Ako, pak, želite dodati malo ljetne živosti, zaigrajte se s različitim bojama – pastelne točkice na bijeloj ili svijetloj podlozi stvorit će veseli i razigran izgled. Također, točkice se sjajno kombiniraju s drugim elementima nail arta, poput tankih linija ili geometrijskih oblika, što dodatno proširuje mogućnosti za kreativno izražavanje.

Još jedna prednost točkica je ta što ih može svatko jednostavno napraviti kod kuće, čak i bez puno iskustva. Sve što vam treba je tanki kist ili čak čačkalica, i malo strpljenja. Igrajte se s veličinama i rasporedom točkica, i stvorite jedinstvenu manikuru koja će sigurno privući poglede. Bez obzira na to odlučite li se za klasične crno-bijele kombinacije ili za šarene i razigrane varijante, točkice će vašim noktima uvijek dati poseban, moderan i chic izgled. U nastavku smo izdvojili nekoliko ideja koje će vas zasigurno inspirirati!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE