Za ovo shimmer SPF mlijeko već sada znamo da će biti veliki hit ovog ljeta

Sigurni smo da i vi već polako odbrojavate dane do godišnjeg odmora, a da ljeto samo što nije pokucalo na vrata već se osjeti i u zraku. Osim što u ovom periodu godine planiramo destinacije na kojima ćemo konačno ostaviti ‘mozak na paši’, također razmišljamo i o tome kako pripremiti kožu za uživanje u sunčevim zrakama, bez da narušavamo njezino zdravlje…

Ni sami ne znamo koliko redaka smo ispisali o važnosti zaštite kože od sunčevih zraka, no zaista je riječ o skincare koraku koji ne samo da je presudan za održavanje njezinog izgleda, već je jednako važan i za održavanje zdravlja. Najviše štete koži čine UVA zrake koje su odgovorne za njeno prijevremeno starenje te koje pored bora, povećavaju rizik od raka kože. Upravo zato toliko pričamo o SPF proizvodima i ističemo njihovu važnost svakodnevnog korištenja, a sjajna vijest je ta da se danas na tržištu mogu pronaći sjajni proizvodi koji odlično spajaju intenzivnu njegu i zaštitu kože.

Ne tako davno, SPF proizvodi bili su izrazito teški svojom teksturom, nisu se upijali u kožu te su ostavljali mastan, bijeli trag, zbog čega ih je bio poprilično veliki izazov uklopiti u svakodnevnu skincare rutinu. Zahvaljujući napretku tržišta i inovativnim rješenjima, danas možemo uživati u laganim proizvodima koji pored neophodne zaštite koži pružaju i intenzivnu njegu. Pravi primjer jednog takvog proizvoda, a za koji već sada znamo da će biti apsolutni hit ovog ljeta, je i Olival SunGlow. shimmer mlijeko za zaštitu od sunca SPF 30. Koja je njegova posebnost? Ovo mlijeko spaja visoku UVA i UVB zaštitu za kožu tijela s prekrasnim sedefastim rose gold shimmerom, stvarajući tako suptilan, biserni sjaj na koži. Također, ovaj Olivalov novitet volimo jer je lagane, svilenkaste teksture te se brzo upija bez bijelih tragova, a zahvaljujući kombinaciji ekstradjevičanskog maslinovog ulja, kakao maslaca i vitamina E, koža će biti dubinski nahranjena i meka. Zvuči kao proizvod koji će savršeno zaokružiti baš svaki naš ljetni outfit!

Pored ovog noviteta, Olival je ove ljetne sezone predstavio SUN kolekciju proizvoda u novom ruhu, ali i novih formulacija. Tako osim navedenog shimmer mlijeka za zaštitu kože, u našoj torbi za plažu sigurno će se pronaći i Olival SunCream. krema za zaštitu lica i vrata od sunca SPF 30. Ova krema izrazito je lagane, brzoupijajuće teksture te pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja. Kako ljeti kožu izlažemo soli, suncu i vjetru, ona je nerijetko suha, stoga je ova SPF krema sjajan odabir zbog svojih njegujućih sastojaka. Također, zbog svoje hranjivosti volimo ju koristiti i kao podlogu za make up rutinu!

Nadalje, osim što je važno svakodnevno zaštiti kožu od sunčevih zraka, jednako tako je važno tijekom dana tu istu zaštitu redovito i obnavljati. U tome će vam biti sjajan saveznik Olival SunStick. Multiprotect za zaštitu od sunca SPF 50 koji sadrži skvalan i vitamin E te ostavlja transparentan mat finiš. Definitivno sjajan način da obnovite SPF u pokretu, bez puno gnjavaže!

Ove ljetne sezone Olival je predstavio i SunMilk. mlijeka za zaštitu od sunca SPF 20, 30 i 50 koja pružaju umjerenu do visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, ovisno o odabranom SPF-u, a njihova posebnost leži u formulacijama temeljenim na pouzdanim UV filtrima novijih generacija. Osim zaštite, ova mlijeka volimo i zbog neodoljivog mirisa koji pruža osjećaj svježine, ma koliko naš tempo bio užurban. Za ljubitelje ulja tu su SunOil. ulja za zaštitu od sunca SPF 30 i SPF 50 koja na koži ne ostavljaju mastan trag te joj vraćaju prirodan sjaj, elastičnost i mekoću na dodir.

Kako bi i oni najmlađi mogli bezbrižno uživati u ljetnim danima, tu je i Olival SunKids. kolekcija za zaštitu dječje kože od sunca. Ova kolekcija sadrži kremu i mlijeka zaštitnih faktora od 30 do 50, a novi izgled ambalaže i osvježene formulacije s organskim UV filtrima novijih generacija čine ove proizvode neizostavnim dijelom ljetne rutine. Također, obogaćeni su i prirodnim uljima, lako se razmazuju, brzo upijaju u kožu jer oni najmlađi ipak nemaju vremena čekati na bezbrižnu igru. Profinjene teksture, njegujući sastojci koji ostavljaju svilenkast osjećaj na koži te prekrasan miris kokosa koji nas asocira na bezbrižne mjesece sigurno će osvojiti sve vječne zaljubljenike u ljeto. Proizvodi iz Olival SUN asortimana mogu se pronaći u drogerijama, supermarketima, a cjelokupan je asortiman dostupan i na služenoj web stranici.

Foto: Olival

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE