Znamo koji će pekmez za sunčanje ove sezone biti najtraženiji!

Ljetni dan sve su nam bliže, a mnogi od nas već su započeli razmišljati o načinima kako najbolje pripremiti kožu za sunce i postići predivnu, zdravu preplanulost. Među brojnim proizvodima koji se nude na tržištu, PUPA Tanning Unguent pekmez za sunčanje istaknuo se kao najbolje rješenje jer, ovaj proizvod osim što ubrzava preplanulost, istovremeno i njeguje te štiti vašu kožu.

No, u čemu je tajna? PUPA Tanning Unguent koristi inovativni Melastim Tech sastojak, koji stimulira proizvodnju melanina, što omogućuje brzu i dugotrajnu preplanulost. Osim što omekšava i štiti kožu, ovaj proizvod je izuzetno svestran. Može se koristiti kao balzam za usne, ali i kao maska za kosu koja sprječava isušujuće učinke morske soli i pijeska. Ulje slatkog badema i shea maslac u formuli pružaju dubinsku njegu i mekoću, dok vitamin E djeluje kao snažan antioksidans, što itekako čuva vašu kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

PUPA Tanning Unguent

Važno je napomenuti da PUPA pekmez za sunčanje ne sadrži DHA, sastojak koji se inače koristi u proizvodima za samotamnjenje, kao niti zaštitni faktor, što znači da je neophodno prvo nanijeti odgovarajući zaštitni faktor prije upotrebe pekmeza. Za optimalne rezultate, preporučuje se umasirati pekmez u kožu tijela prije izlaganja suncu, nanijeti na usne prema potrebi, te koristiti kao masku za kosu prije šamponiranja. U svakom slučaju, ovaj višenamjenski proizvod predstavlja savršen dodatak ljetnoj rutini, a sigurni smo kako će ove sezone biti obvezni dio brojnih kozmetičkih torbica.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE