4 trika koje koriste dizajneri interijera u uređenju spavaće sobe

Spavaća soba je jedna od najintimnijih prostorija u našem domu, radi se o mjestu koje je podređeno opuštanju. Zato je važno da spavaću sobu kreirate prema svojim željama i potrebama jer spavanje i odmor su nužni za normalno svakodnevno funkcioniranje.

Jedan od popularnih dizajnera interijera na Tik Toku podijelio je četiri jednostavna trika za postizanje luksuznog i udobnog izgleda spavaće sobe.

Uložite u kvalitetan krevet

Ovo je jedan od očitih savjeta, međutim nije na odmet naglasiti važnost odabira kvalitetnog kreveta. Dobar krevet će vam primarno osigurati dobar san, a s obzirom na to da ovaj komad namještaja zauzima najveći dio spavaće sobe, on i nosi cijeli izgled prostorije. Kvalitetan i elegantan krevet garantira da će cijela soba izgledati tako.

Kupite prekrivač

Dio posteljine koji često zaboravljamo je prekrivač. Čim ga prebacite preko kreveta, shvatit ćete da podiže izgled cijele prostorije na jednu puno višu razinu. Slojevitost i mogućnost dodavanja još jedne nove teksture stvara otmjen dojam, baš poput sobe u luksuznom hotelu.

Ne zaboravite na tepih

Mekan, gust i bogat tepih je ”must” u spavaćoj sobi. Loren Kreiss naglašava da jednostavan i kvalitetan tepih u trenu stvara skupocjen dojam, a kad ustanete iz kreveta hodanje po spavaćoj sobi bit će jako ugodno.

Bogate zavjese

Posljednji trik kojim se služe dizajner u uređenju spavaće sobe su zavjese. Bogato nabrane zavjese od prirodnih materijala osigurat će vam miran san i dobro filtrirati svjetlost, dok njihov izgled ostavlja elegantan dojam. Takve zavjese omekšavaju prostor i daju mu karakter.

@lorenkreiss Here are 4 hacks top interior designers use to make a bedroom luxurious and inviting. #bedroomstyling #interiordesigntips #interiordesigninspiration #interiordesignideas #luxuryinteriordesign #homerenovations #canopybed #primarybedroom #luxuryfurniture ♬ original sound – Loren Kreiss

Foto: Instagram, TikTok

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE