Baby Lasagna uskoro dolazi na Šalatu: Rasprodao koncerte!

Ako je itko sumnjao u status zvijezde Baby Lasagne, rasprodana Šalata u rekordnom roku je dokazala suprotno! Naime, nakon što je Marko jučer najavio svoj prvi samostalni koncert 12. rujna na zagrebačkoj Šalati, karte su danas u 12 sati puštene u prodaju, a u 12 sati i 4 minute, karte su – nestale!

Upravo zato, Baby Lasagna je najavio još jedan koncert, koji će se održati dan nakon – 13. rujna 2024. Karte za njegov drugi, samostalni koncert u prodaju su stavljene danas u 16 sati!

I drugi koncert je rasprodan u samo nekoliko minuta pa je sada dodan i treći datum. Unatoč tome što je za dlaku izgubio prvo mjesto na Eurosongu sa svojom zaraznom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”, nedjeljni doček na Trgu potvrdio je njegovu popularnost i podršku koju je dobio od vjernih fanova, baš kao i rekordno rasprodan koncert na zagrebačkog Šalati. Marko je u svojoj objavi na službenom Instagram profilu izrazio šok, nevjericu, ali prije svega zahvalnost prema svojim fanovima koji ga još uvijek, nakon čitave Eurosong ludnice, uspijevaju iznenaditi.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE