Beograd krije najljepši boho kafić koji će vas oduševiti svojim uređenjem

Beograd je jedan od onih europskih gradova koji pršti nevjerojatnom energijom, a zbog koje se svakim ponovnim dolaskom u ovaj jedinstveni grad osjećamo kao doma. Bogati noćni život, zapanjujuća kultura, arhitektura, povijest i tradicija četvrtog najvećeg grada Jugoistočne Europe savršeno je mjesto za stare duše koje uživaju u spoju prošlosti i moderne sadašnjosti koje prekrasni Beograd nudi!

A sada se ionako dugačkoj listi genijalnih lokala, brunch oaza i vrhunskih restorana pronašao i Maison Boho: Neodoljivi beogradski lokal koji nas je već na prvi pogled oduševio jedinstvenim spojem magičnog i urbanog štiha, a zbog kojeg je vrlo brzo postao jedan od najpopularnijih lokala u cijelom gradu. Smješten u samom srcu najstarije znamenitosti Beograda – na Kalemegdanu, Maison Boho svojim gostima pruža pravo boemsko iskustvo koje je posebno popularno upravo u proljetnom razdoblju, kada se otvara bajkovita terasa koja doslovce zove na druženje, uživanje i izležavanje u najdražem društvu. Sama ideja za ovakvo mjesto potekla je s Dalekom istoka, a sam lounge bar savršen je spoj dojmova i inspiracije iz egzotičnih mjesta kao što su Bali, Maroko i Indija.

Ušukan u pravu vegetaciju džungle, čitav bar potpuno je okružen stylish jastucima, tepisima, palmama i statuama koje su na ovo mjesto doputovale sa spomenutih egzotičnih mjestašca. Ono što nam se posebno svidjelo je ”barefoot” koncept samog bara koji pruža poseban osjećaj opuštenosti i povezanosti s interijerom. A cijelu priču savršeno zaokružuju nekomercijalni zvukovi različitih žanrova glazbe zbog kojih ćete na ovom mjestu poželjeti provesti cijeli dan! Stoga, ako vas put ovoga proljeća odvede u Beograd, nipošto ne propustite posjet Maison Boho baru – mjestu na kojemu ćete uživati u genijalnim koktelima, mjestu na kojemu ćete vrlo brzo steći nova poznanstva i iz prve ruke saznati kao Beograd živi proljeće! Više informacija o samom lokalu potražite na službenoj stranici.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE