Captain’s Boat Party: Mjesto gdje zabava ne prestaje

Tražite li nezaboravno iskustvo na Jadranu? Ne tražite dalje jer vam Captain’s Boat Party nudi nevjerojatno putovanje brodom gdje možete plesati, pjevati i družiti na suncu.

Kreirajte nezaboravnu zabavu s Captain’s Boat Partyjem!

Captain’s Boat Party pretvara njihov brod u savršeno mjesto za održavanje jedinstvenih i neponovljivih događaja, bez obzira na priliku.

Proslava rođendana s pogledom

Zamislite rođendansku feštu na suncu, ples uz ritmove DJ-a i plivanje u kristalno čistom moru. 

Organizirajte rođendan za pamćenje sa svojim prijateljima i obitelji na brodu. Uz fantastičan pogled na dalmatinske otoke i plaže, vaša rođendanska fešta će biti nezaboravna.

Zabava za momačke i djevojačke večeri

Neka vaša momačka i djevojačka bude puna avanture i zabave! Na Captain’s Boat Party možete pronaći posebne pakete za momačke i djevojačke večeri. 

Plešite na palubi uz DJ-eve, uživajte u osvježavajućim pićima i okupite se s prijateljima dok plovite uz obalu.

Tim-bilding na moru

Motivirajte i nagradite svoju ekipu jedinstvenim timbilding iskustvom. Captain Boat Party je savršeno mjesto za team building aktivnosti i druženje izvan uobičajenog radnog okruženja. 

Pored druženja i razonode, možete organizirati i kreativne igre i radionice za jačanje timskog duha.

Vjenčanje na moru

Recite “da” svom voljenom na prekrasnoj lokaciji uz šum mora u pozadini. Captain’s Boat Party nudi organizaciju vjenčanja na brodu, pružajući vam sve što je potrebno za savršen dan. 

Uživajte u romantičnoj atmosferi, ukusnoj hrani i plesu pod zvijezdama dok stvarate jedinstveno vjenčanje o kojem ćete sanjati zauvijek.

Što očekivati na Captain’s Boat Partyju?

Kako si sami možete vidjeti iz navedenog, Captain’s Boat Party vam nudi mnogo toga. Stoga na Captain’s Boat Party možete očekivati i:

  • Prijem dobrodošlice: Po dolasku na brod dočekat će vas njihova prijateljska posada i ponuditi vam piće za dobrodošlicu.
  • Plivanje i sunčanje: Uživajte u plivanju u kristalno čistom moru ili se opustite na suncu.
  • Ples i zabava: Njihovi DJ-evi će vam pustiti najbolju muziku.
  • Druženje i zabava: Upoznajte nove ljude i sklopite nova prijateljstva.
  • Popust u restoranima: Nakon nezaboravne zabave na brodu, uživajte u popustu u odabranim restoranima u Splitu!
  • Besplatan ulaz u noćni klub: Nastavite partijati do ranih jutarnjih sati s besplatnim ulazom u jedan od najboljih noćnih klubova u Splitu!

Zašto odabrati Captain’s Boat Party?

Ako još niste uvjereni kako je Captain’s Boat Party za vas, onda će vas ovi razlozi uvjeriti. Evo što možete očekivati od Captain’s Boat Party broda:

  • Zabavu bez prekida: Od trenutka kada zakoračite na brod, zabava ne prestaje. Njihovi energični DJ-evi će vam pustiti najbolje hitove, a posada će se pobrinuti da imate puno pića i hrane.
  • Prekrasne lokacije: S Captain’s Boat Partyjem ćete moći istražiti neke od najljepših hrvatskih otoka i plaža Dalmacije. Uživajte u zadivljujućem pogledu na kristalno čisto more i pješčane plaže dok se sunčate na palubi.
  • Druženje s novim ljudima: Na ovom putovanju će vam se pridružiti raznovrsna grupa ljudi iz cijelog svijeta. To je savršena prilika da upoznate nove ljude i sklopite nova prijateljstva.

Captain’s Boat Party je savršen izbor za sve partijanere koji žele doživjeti pravu ljepotu Hrvatske uz DJ-a. Rezervirajte Captain’s Boat Party za ovo ljeto i pripremite se za partijanje!

Foto: Captain’s Boat Party

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE