Celine Dion u traileru za nadolazeći dokumentarac: “Nikada neću odustati od glazbe!”

Amazon Prime uskoro donosi dokumentarac o jednoj od najvećih glazbenih ikona današnjice – Celine Dion. Novi trailer koji je jučer ugledao svjetlo dana baš nikoga nije ostavio ravnodušnim, a posebno zbog emotivnog trenutka u kojem Celine otvara dušu o svojoj borbi s rijetkom i teškom bolesti, poznatom i kao ‘sindrom ukočene osobe’.

U traileru za dokumentarac “I Am: Celine Dion,” pjevačica iskreno govori o tome kako joj je bolest promijenila život i prekinula karijeru. Scena u kojoj kroz suze opisuje svoj sindrom duboko je dirnula mnoge gledatelje, a sasvim očekivano izazvala je i snažne reakcije dirnutih gledatelja na društvenim mrežama. U traileru se također vidi kako Celine Dion, dok istovremeno čuva i štedi svoj glas, kroz plač govori o svojoj želji da ponovno zapjeva. Pjevačica iskreno priznaje koliko joj je bilo teško otkazivati nastupe i koliko joj nedostaje publika: “Svakog dana naporno radim, ali ovo je borba. Ako ne mogu trčati, hodat ću. Ako ne mogu hodati, puzat ću, ali neću stati,” govori Celine, odlučna da se ne preda.

Celine trenutno živi u Las Vegasu na imanju prilagođenom njezinim potrebama zbog bolesti. Ipak, ostaje optimistična i vjeruje da će jednog dana ponovno stati na pozornicu. Fanovi širom svijeta s nestrpljenjem iščekuju dokumentarac, spremni ponovno proživjeti emocije i podržati Celine u njenoj borbi.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE