‘Čokoladno selo’ je glamping oaza za ljubitelje ljetovanja na kontinentu

Ljeto je i svi maštamo o odmoru na plaži, međutim kontinent ima toliko toga za ponuditi. Posebno su atraktivne lokacije u blizini velikih rijeka koje pružaj osvježenje. Ako ste ovog ljeta barem nekoliko dana odlučili provesti na kontinentu, u blizini Maribora se nalazi glamping oaza koju ne želite propustiti.

Osim što je smješten u Dravu koja tvori očaravajući krajolik, Chocolate village by the river je glamping iskustvo s pet zvjezdica posvećeno čokoladi. Ova slovenska oaza ima sve za savršeno vikend opuštanje, a ako je čokolada vaš recept za sreću nemate razloga dvojiti trebate li posjetiti ovo mjesto.

U ”selu” su dostupne tri vrste smještaja, a riječ je o različitim vrstama montažnih kućica koje pružaju sve čari kampiranja, ali na malo glamurozniji način. Forastero kuće su prostrane s 2 + 2 ležaja na dvije etaže te velikim panoramskim prozorima. Criollo je smještaj među krošnjama drveća, a u kućicama se nalaze jedinstveni kreveti s prekrasnim panoramskim pogledom. Kuće Trinitario nalaze se odmah uz bazen i imaju najljepši pogled na rijeku.

Chocolate village by the river ne možete napustiti bez isprobavanja posebnih iskustava po kojima je smještaj i dobio ime. Čokoladne masaže, čokoladne radionice te kafići i slastičarnice samo su dio bogate ponude. Uz tu čokoladnu avanturu, ova oaza krije još nekoliko iznenađenja poput finske saune u kućici na stablu iz koje se pruža pogled kakav nigdje drugdje ne možete doživjeti.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE