Grey Goose & Badel 1862 d.d. sinoć su, 23. ožujka 2017. godine, u hrvatsku metropolu donijeli dašak francuske rivijere. Muzej Mimara je na jedan dan postao simbol francuskog luksuza i glamura, te je nakon predstavljanja Grey Goose Boulangerie Bleue koncepta u 20 gradova svijeta među kojima su i Cannes, New York, London, Moskva te Sydney, na red došao i Zagreb.
Uzvanici ovog događanja među kojima su se našli i Anita Dujić, Damir Kedžo, Kristina Šalinović, Iva Šulentić, Vinko Filipić i mnogi drugi imali su čast prvi u Hrvatskoj biti na predstavljanju ekskluzivnog koncepta Boulangerie Bleue i doživjeti šarm francuske rivijere u srcu Zagreba uz užitak mirisa francuskih peciva i drugih slastica, kao i vrhunskog koktela Grey Goose Le Grand Fizz.
Ecija Ojdanić i Ana Begić
Iva Šulentić
Grey Goose je originalna Francuska vodka koja se proizvodi u regiji Cognac, a njeno stvaranje započinje odabirom najkvalitetnijeg francuskog žita iz regije Beauce. Od najkvalitetnijeg žita proizvodi se i brašno koje nam služi za jednostavne, a opet esencijalne proizvode kulinarstva – kruh, peciva i slastice. Samo za ekskluzivan Boulangerie Bleue događaj u muzeju Mimara izgrađena je pekara u kojoj su svi posjetitelji mogli uživati u mirisima i okusima francuskih peciva koje potpisuje pekara Kroštula.
Gastronomske delicije ekskluzivno za Boulangerie Bleue Grey Goose kreirao je chef Tom Gretić, a atmosferu raspjevane Francuske donijela je u Zagreb glazbenica i glumica Nera Stipičević koja je otpjevala najpoznatije francuske šansone.
Vinko Filipić
Miran Kurspahić
Nina Mia Čikeš
Kristina Šalinović
Saša Joka i Luka Grubišić
Anita Dujić
Jelena Žnidarić i Damir Kedžo
Foto: PR