Činjenica da Zagreb nastavlja bujati svojom gastro i kulturnom ponudom iznimno nas veseli, a jedna od najnovijih zvijezda na gradskoj ugostiteljskoj sceni je Toster, bar zamišljen kao opušteno mjesto u koje se dolazi družiti i provoditi vrijeme, uz nezaobilazni dobar miks hrane i pića.
Ono što Toster bar u Petrinjskoj 7 razlikuje od ostalih jest naglasak na zanimljivoj i kreativnoj prezentaciji tosta, i to u svim mogućim oblicima. U izradi se koriste svježe, domaće i lokalne namirnice i svatko će pronaći barem jedan po svom ukusu. Trenutno je u ponudi 10 tostova među kojima su i dva slatka (Nutella i domaći džem koji se pravi u Tosteru od sezonskog voća). Fini putar i sir se nabavlja od mljekare Veronika, dok skuta i tvrdi kravlji sir stiže od Vesne Loborike iz Istre. Mnoge će razveseliti i ponuda koktela na Toster način. S tostovima se tako spaja miksologija – izvrstan izbor ginova, votki, aperitivo miksanih pića koji su prezentirani na vrlo zanimljiv i kreativan način, što dolazi s potpisom barmena Otta Grundmanna.





