Otkrijte okuse novog, hrskavog ‘snacka’ koji će biti omiljena grickalica ove sezone!

Omiljeni brand grickalica Kviki donosi novu liniju proizvoda koja će oduševiti sve ljubitelje grickanja. Novi Kviki krekeri pečeni su, a ne prženi – baš poput već svima poznatih Kviki štapića, pereca i ribica. Zahvaljujući tome sadrže manje masnoće što znači da nisu masni na dodir.

Osim zanimljivim oblikom i one bite size veličinom, Kviki krekeri još više donose zaokret u grickanju začinjenošću prirodnim začinima. Dolaze u tri različita okusa među kojima će svako nepce pronaći svog favorita. Većini omiljeni slani krekeri začinjeni su 100% morskom soli. Krekeri mediteran sadrže pomno birana četiri prirodna začina: origano, mažuran, bosiljak i ružmarin te nude originalan okus koji će te u pauzi od učenja, treninga ili posla lansirati na more. A ako trebaš nešto da ti jače začini dan, tu su krekeri s kajenskim paprom koji su pikantnijeg okusa s prirodnom aromom dimljene paprike.

Bilo da ti treba brzinski snack kada trčiš s jednog dijela grada na drugi, bilo da tražiš fini zalogaj za večer druženja s prijateljima, ili jednostavno žudiš za nečim finim, hrskavim i slanim – Kviki krekeri zapakirani u 100% reciklabilnu vrećicu praktičnu za konzumaciju u pokretu su super izbor. Laganiji okus i savršena hrskavost u kombinaciji s manje masnoće i prirodnim začinima Kviki krekere čine idealnom grickalicom za svaku situaciju.

Izaberi svoj okus i iskusi zaokret u grickanju! Ili jednostavno isprobaj sva tri. Uz legendu koja se gricka definitivno ne možeš pogriješiti!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE