Svi željno iščekuju novu poslasticu iz zagrebačke Korice

Malo tko dosad nije zavirio u zagrebačku Koricu, majstorsku pekarnicu u Preradovićevoj 39 koja je itekako razmazila naša nepca. Osim što su osigurali izvrsno uređen i ugodan prostor u kojem se popiti može kavica, u Korici su pokazali i kako tradicionalna metoda pripreme kruha i peciva može rezultirati inovativnim i zdravijim proizvodima.

U mnoštvu uobičajenih pekarskih specijaliteta, već ustaljenih hit proizvoda poput croissanta s bademom, brioša, sezonskih kolača i raznih slastica koje se lako mogu pomiješati samo s onim izvornim, francuskim, najčešće je teško odabrati specijalitet koji ćemo ponijeti sa sobom ili kušati uz jutarnju kavu. Izbor neće biti ništa lakši ni s novim proizvodom koji Korica posljednjih dana najavljuje. Naime, od sutra u prodaju stiže jedna inovacija simpatičnog imena cruffin. Riječ je o spoju croissanta i muffina za koji iz Korice kažu kako je pripremljen bez upotrebe gotovih smjesa, aroma ili umjetnih krema. Cruffin matcha, čokolada i vanilija će tako upotpuniti ionako bogatu ponudu zagrebačke craft pekarnice i gotovo smo sigurni da će planuti u iznimno kratkom vremenu. Sočno punjenje u središtu cruffina već na fotografijama izaziva zazubice, stoga valja požuriti po svoj primjerak.

 

Objavu dijeli pravi kruh® (@korica.hr)

 

Objavu dijeli pravi kruh® (@korica.hr)

Foto: Instagram

[the_ad_placement id="post-side"]

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE