Restoran Noel u Zagrebu, poznat po inovativnoj kuhinji i Michelinovoj zvjezdici, ove sezone predstavio je poseban meni ‘1244’ sa impresivnim slijedom „Ajme šta te volin“. Pod vodstvom chefa Marija Mandarića, ovaj slijed oživljava tradicionalna jela hrvatskog primorja u modernom ruhu, s naglaskom na autentične okuse i suvremene kulinarske tehnike.
Meni 1244 donosi nezaboravna jela kao što su viška pogača, soparnik, fritula s fritajom te gougère s tartufom. Ovaj slijed nudi poseban doživljaj za sve ljubitelje tradicije i gastronomskih inovacija, a gosti mogu uživati u njemu još kratko – stoga isprobajte što prije kako biste doživjeli sve čari ovog jedinstvenog menija.
Na meniju Noela također se izdvaja i impresivni Cappuccino od poriluka s plavim rakom, jelo koje donosi savršenu harmoniju kremastih i slanih nota. Ovaj kremasti cappuccino, s dodatkom nježnog plavog raka, predstavlja istinski doživljaj za gurmane, pružajući neočekivane okuse i teksture koji dodatno obogaćuju ponudu Noela.
Uz naglasak na sezonske sastojke i filozofiju zero waste, restoran Noel nastavlja pružati vrhunsko gastronomsko iskustvo koje spaja inovaciju s tradicijom. Stoga, ne propustite priliku uživati u njihovoj ekskluzivnoj ponudi te rezervirajte svoje mjesto i uživajte u ovoj jedinstvenom kulinarskom putovanju. Sve novosti pratite na njihovoj službenoj stranici.