Kranjčevićeva ulica u Zagrebu, ali i domaća gastro scena, odnedavno su postali bogatiji za Fuego Food&Drink bar u kojem se ponuda hrane spojila s ugodnim interijerom i dobrom zabavom.
Na čelu s chefom Kristijanom Hajdekom, kuhinja Fuega je ponudila specijalitete nastale prema tradicionalnoj hrvatskoj recepturi, pa se kušati mogu, između ostalog, čobanac ili pak štrukle. Na modernu varijantu domaćih specijaliteta nadovezuje se i ponuda hrvatskih vina, pa će novi zagrebački restoran u blizini Ciboninog tornja mnogima biti savršeno mjesto za ručak ili večernje druženje.
Kad je riječ o interijeru, Fuego je moderan i inspiriran industrijskim stilom. Prostor restorana je stilski podijeljen na dva dijela, pa tako onaj oko bara krase visoki stolovi, dok su elegantni stolovi za objed upotpunjeni zelenim i sivim foteljama. Spomenuti industrijski stil savršeno portretiraju metalni lusteri s ogoljenim žaruljama, kao i visoki drveni stolovi i metalne stolice. Posebno je atraktivan sam šank, odnosno bar načinjen od drvenih polica iznad kojeg se protežu šarene drvene grede koje čine plafon.
Nakon večere Fuego se pretvara u noćni klub, što se pokazalo zanimljivim konceptom koji zasad u Kranjčevićevoj 2 živi petkom i subotom, a vlasnici ga planiraju proširiti i na ostale dane tjedna. Ponudu novog restorana popratite na službenoj Facebook stranici i svakako svratite na koji domaći specijalitet na Trešnjevku.
M.M.
Foto: Facebook