Hit lokacija Novog Zagreba: Boogie 2 predstavlja novitete u vitrini i koktele

Boogie Lab 2, novo izdanje popularnog brenda iz Parka Kneževa, u nepunih je deset dana postalo hit u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu Lanište – Blato. Četiri noviteta su u vitrini Boogia i dva nova koktela koja su postala hit na terasi s više od 300 biljaka. Sunshine, moonlight i goodtimes u novom će Boogieju zaživjeti u potpunosti. Uz jutarnje, dnevne i večernje ponude, bit će tu od jeseni i live nastupi mladih talentiranih glazbenika, a radno vrijeme je od 8 do 23 sata.

U Boogie vitrini od sada su četiri noviteta. Crookie croissant tijesto sad je  kružnog oblika, a na gornjem dijeli je cookie s komadićima čokolade. Donji dio je punjen kremom od kikiriki maslaca i trešnje. Voće je u Boogiju uvijek s obližnjih OPG-ova i tržnica. Druga edicija Cruffina je blueberry & cheesecake, na vrhu je krema od borovnice kao i svježa na vrhu.

Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu. Ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Teleća hrenovka je iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Za kraj od slanog tu je pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca

„U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme. Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija!” – istaknuo je Jere Bebić, bar manager Boogia.

Prostor je u Areni podijeljen na dva dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio poznatih nam je boogievskih boja i materijala. Na samom ulazu nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi pekarske proizvode koje obožavamo. Čak 220 sjedećih mjesta skladno je raspoređeno u lokalu. Unutrašnjim prostorom dominira velika disco kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrsni vrt. Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Za projektiranje prostora zaslužna je arhitektica Mia Petričević.

Boogie Lab u Areni nudit će jednostavniju hranu i ponudu jela. „Ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom!“ –zaključio je Karlo Vulin.

Boogie Lab u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata.

Foto: Karlo Jelić

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE