H&M Home ima popuste do 50%: Odabrali smo 10 detalja koje se isplati ‘uloviti’

H&M je službeno otvorio sezonu popusta koji se ne odnose samo na kolekcije odjeće, već je i u home ponudi popularnog brenda sniženo nekoliko stotina komada za ređenje prostora. Neki od proizvoda sniženi su i do 50 posto, a mi smo zavirili u ponudu i izdvojili naše favorite.

U home ponudi mogu se pronaći aktualni komadi, kao i oni iz prethodnih kolekcija koje ste možda propustili. Od manjih detalja poput svijećnjaka, dekorativnih posuda do organizatora za nakit pa sve do zavjesa i posteljine. Mi smo posebnu pažnju obratili na ponudu tekstila i materijale poput lana, muslina i pamuka.

Osim setova posteljine od kvalitetnog materijala, u košaricu se isplati dodati i nekoliko statement komada poput vaza koje gotovo samostalno mogu krasiti prostor poput kakve skulpture. Osim toga nikako nemojte preskočiti ponudu posuđa, posebno čaša za šampanjac koje su stvorene za trenutke kada se želite posebno posvetiti uređenju i dekoriranju. U nastavku možete pogledati naše omiljene “ulove” iz H&M Home ponude!

Foto: Instagram, H&M Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE