HOH Terrace Bar ima najljepšu terasu u gradu, a preporučili su nam tri top koktela za ljeto

Mjesto o kojem se ne prestaje pričati čim su se proljetni dani produžili je nova terasa HOH Terrace Bara. Boutique Hotel HOH smješten je u samom srcu Zagreba, na adresi Jurjevska 4., a ekskluzivnim HOH Brunch Affair eventom predstavili su HOH Brunch “kod M. J. Zagorke” i HOH specialty koktele. Uz specijalno osmišljenu ponudu, pogled i ambijent najveći je adut ovog skrivenog mjesta u srcu grada. Pogled na Katedralu, zelenilo i romantično uređenje stvoreno je za jutarnje kave ili popodnevne koktele.

HOH brunch „kod M.J. Zagorke“ poslužuje se od petka do nedjelje od 12 do 15 sati. U ponudi su dva raskošna etažera: Popov toranj i Kula Lotrščak. Nazivi su inspirirani posljednjim ulazima u Gornji grad koji su ostali sačuvani. Etažeri obiluju slatko-slanim kombinacijama poput lisnatog s poširanim jajem, školjki s francuskom salatom, focaccie s mortadelom i pistacijom, palačinki, vafla i drugih delicija koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gastronomske znalce.

U popodnevnim satima vrijeme je za HOH o’clock, kada možete uživati u sedam specialty koktela. Svi kokteli kreirani su na bazi Old Pilot’s alkoholnih pića, prvenstveno zbog njihove neosporne kvalitete i vrhunskih okusa, čemu u prilog ide i činjenica da su nagrađivani hrvatski brend. Recepte za koktele osmislio je priznati hrvatski barmen Darko Uremović. Svaki koktel krije jedinstvenu priču koju možete pročitati na terasi u knjižici naziva HOH tales, a među njima su HOH 1880, The Last Dance i The Witch of Gritch. 

HOH Terrace Bar otvoren je svakog dana od 10 do 18 sati, a pitali smo ih što iz selekcije speciality koktela nikako ne smijemo preskočiti. Kokteli koje definitivno morate probati u HOH-u su HOH 1880, The Last Dance i Don’t shoot the pianist.

Uz kulinarske specijalitete i vrhunske koktele, na ovoj prekrasnoj terasi pronađite oazu mira okruženu zelenilom u srcu Zagreba, bijeg od užurbanosti te pritom uživajte u očaravajućem pogledu na grad.

Foto: Bože Tomić (@fragment_weddings) i Marina Rendulić

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE