
S početkom ožujka ljubitelji finih zalogaja dolaze na svoje jer vrijeme je za još jedno izdanje omiljene domaće gastro manifestacije. Tjedan restorana će se održati u periodu od 3. do 13. ožujka 2016., a po običaju će sudjelovati restorani iz cijele Hrvatske.
U ovih nekoliko najukusnijih dana svoje će pomno osmišljene jelovnike gostima nuditi čak 77 restorana. Kao i dosad, svaki jelovnik predstavlja slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) uz eventualnu čašu vina ili aperitiv, po cijeni od 100 kuna.
U nadolazeći Tjedan restorana uključuju se i hoteli visoke kategorije, pa će tako pod sloganom Na Koktel u Hotel svim posjetiteljima u svojim hotelskim barovima svakog dana od 18 do 19.40 sati nuditi koktele po promotivnim cijenama (20-25 kuna). U akciji sudjeluju Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Hotel Arcotel Allegra Zagreb (Joe’s Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek).

Jelovnike restorana koje možete posjetiti u sklopu Tjedna restorana pogledajte na web stranici manifestacije, a svoje mjesto možete rezervirati od danas, 26. veljače.
Foto: Pexels