Gledamo Eurosong na otvorenom: Imamo popis gradova i lokacija

Baby Lasagna je svojim dosadašnji nastupima stvorio efekt ”nogometnog prvenstva”. Vrtićka djeca, poštari, policajci, balerine, plesači, novinari, tonci, kamermani, publika u Malmöu, mi u Hrvatskoj večeras ćemo u glas pjevati i otplesti Rim Tim Tagi Dim.

Marko Purišić na svom Instagram profilu danas je objavio toplu zahvalu svima koji su ga podržali na ovom nevjerojatnom putu koji bi mogao završiti Eurosongom u Hrvatskoj 2025. Podsjećamo da je Baby Lasagna još uvijek favorit na kladionicama, a danas je još jednom pozvao svih kojima se sviđa njegova pjesma da glasaju u finalu.

Ako želite podržati Hrvatsku – glasajte za #23! Što god se dogodilo, želim vam zahvaliti što ste me podržali i učinili ovo putovanje nezaboravnim životnim iskustvom. Volim vas sve!

Ne trebamo naglašavati da je u Hrvatskoj zavladala potpuna groznica, a to potvrđuje i činjenica da će se u velikom broju hrvatskih gradova Eurosong danas pratiti na uživo na trgovima. U nastavku donosimo popis gradova i lokacija.

Zagreb

U glavnom gradu Eurosong gledamo na Europskom trgu, a program započinje u 20 sati. Osim u centru grada, Baby Lasagnu možete bodriti i u Amazingi koja tradicionalno održava gledanje natjecanja.

Osijek
Slavonci također imaju organizirano gledanje hrvatskog predstavnika, a program započinje u 21 sat u Parku kralja Držislava.

Pula

U Puli Eurosong možete pratiti na dvije lokacije. Kino Valli organizira praćenje prijenosa finala na velikom platnu, a na Studentskom trgu u Puli program započinje u 20 sati.

Split

U Splitu će se euforično praćenje finala Eurovizije održati naravno na Rivi. U 21 sat započinje program na centralnom dijelu splitske rive, na Splićanima znanoj lokaciji ”ispred banke”.

Zadar

Svi Zadrani i Zadranke Baby Lasagnu mogu večeras podržati na zadarskom Forumu. Pridružite nam se u finalu Eurosonga na Forumu u Zadru u subotu, 11. svibnja 2024. u 20:00 sati!, napisali su iz TZ Zadar.

Umag

Rodni grad našeg predstavnika također organizira javno gledanje Eurosonga. Gledanje finala Eurosonga održat će se na Trgu 1. svibnja, a program počinje u 20:00 sati, a možemo samo zamisliti kako će izgledati atmosfera kada nastupi Baby Lasagna na samom kraju natjecanja.

Foto: Profimedia, Alma-Bengtsson/EBU

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE