Hiljson Mandela uskoro nastupa u Petom kupeu: Evo kako do besplatnih ulaznica!

Ako volite trap glazbu i pratite koncertnu scenu u Zagrebu u svoj kalendar događanja svakako upišite 3. lipnja kada će u Petom kupeu nastupiti Hiljson Mandela. Ono što će razveseliti sve obožavatelje hitova poput Cura s kvarta, Još ovu noć, Gori sve, NLO je činjenica da je upad na ovaj koncert potpuno besplatan. Kako do jako ograničenog broja besplatnih ulaznica doznajte u nastavku.

Popularni treper, kojeg nazivaju i ocem hrvatskog trapa, poznat je po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju brojnu publiku. Njegova karizma i nevjerojatna scenska prisutnost osigurat će da ovaj party bude događaj za pamćenje. Riječ je o “BE BOLD GO VOTE” partyju koji se održava ususret europskim izborima 9. lipnja, a osim dobre zabave, važna je i poruka #IskoristiSvojGlas #BeBoldGoVote.

Najavivši novu eru FASHION.HR-a, u travnju smo predstavili redizajnirani portal, ali i rubriku BE BOLD BE YOU, čije teme odražavaju neke od najvažnijih poruka koje želimo prenijeti našoj publici. Iako odvažnost svatko od nas doživljava drugačije, možemo se složiti kako ovaj pojam neupitno podrazumijeva hrabrost i odlučnost pri izražavanju vlastitog mišljenja, a u svjetlu ove superizborne godine to može značiti samo jedno – izlazak na biračko mjesto.

Smanjeni interes za europske izbore najčešće proizlazi iz nedovoljnog razumijevanja važnosti europskih tema i sustava odlučivanja u Europskoj uniji, koja sve više i sve izravnije određuje živote ljudi u Hrvatskoj. Upravo nas je to inspiriralo da pokušamo informirati svoju publiku o tome koliko odluke parlamenta mogu utjecati na njihov svakodnevni život u Hrvatskoj i zašto je važno izaći na izbore ovog lipnja. Tako je nastao “BE BOLD GO VOTE“, projekt FASHION.HR-a koji je prepoznao i podržao Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Naša najveća želja je da se glas svih vas, koji nas godinama pratite, čuje. Budite odvažni, svoji i dajte svoj doprinos u oblikovanju budućnosti Europe. Vidimo se 3. lipnja u Petom kupeu! Svoju ulaznicu preuzmite preko sustava Entrio.

Foto: Matej Dokić

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE