

Simpatični Pakoštanac Karlo Vulin jedan je od najcjenjenijih mladih inovatora i stručnjaka u hrvatskom prehrambenom svijetu. Upravo je njegova inovacija kavijara od čokolade bila pobjednička na prošlogodišnjem festivalu. Njegovu ljubav prema stvaranju i drevnim recepturama osjetili ste probavši neki od njegovih jedinstvenih pekarskih specijaliteta iz obiteljske pekare Kroštula, koja je nedavno nakon Dalmacije oduševila i Zagreb.
Iako ima tek 26 godina Mate Damić je već asistent i pohađa doktorski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na Taste and Travelu je zadužen za Festival inovacija te povezivanje mladih inovatora s poduzetnicima. Njegovi projekti podupiru poduzetništvo mladih, održivost i razvoj konkurentskih prednosti hrvatskog gospodarstva s naglaskom na prehrambenu industriju.
Bogato iskustvo u organizaciji brojnih događanja na obiteljskom imanju Marincel, Rene je prenio na Taste and Travel Festival. Čak su tri događaja pod jednim nazivom u organizaciji su ovog mladog studenta poslovne ekonomije i financija na Veleučilištu Baltazar, a koji čvrsto drži sve konce u rukama i već danima na lokaciji priprema teren za početak Festivala.
