Urbana džungla u Budimpešti krije najljepši ‘brunch place’

Budimpešta je popularna vikend destinacija, posebno ako se nalazite negdje na sjeveru Hrvatske. Samo nekoliko sati vožnje dijeli vas od mađarske prijestolnice koja je jako zanimljiva „city breake“ destinacija. Budimpešta ima štošta za ponuditi kad je u pitanju vikend ispunjen dobrom hranom, impresivnom arhitekturom i noćnim životom. Na našoj mapi nezaobilaznih destinacija našla se i jedna potpuno jedinstvena zelena oaza.

Riječ je o Twentysix°, najzelenijem restoranu u Budimpešti. Mediteranski vrt ili urbana džungla ovdje opstaje cijele godine zahvaljujući stalnoj temperaturi od 26° odakle i dolazi ime restorana. Na Instagramu će ovom mjesto naći pod nazivom ‘najinstagramičnije’ mjesto za brunch, a odlična je lokacija za sve ljubitelje prirode i fine hrane. Twentysix° je smješten u srcu Budimpešte, a cijela je ponuda konceptualno i prostorno podijeljena. GARDEN° je mediteranski restoran. HOUSE° donosi jedinstveni koncept kuhinjskih radionica i prostora za različita događanja, dok je KAA° vrhunski koktel bar.

Bez obzira na visoku razinu ponude hrane i pića, ovo mjesto jednostavno osvaja izgledom. Biljke vire iz svakog kutka ovog ostakljenog prostora. Između labirinta zelenila nalaze se stolovi i šankovi, a najbolji pogled na urbanu džunglu možete doživjeti s jednog od unutarnjih balkona. S obzirom na ugodnu temperaturu super je mjesto bez obzira u koje godišnje doba se nađete u Budimpešti.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE