IKEA ima divne modele posteljina s uzorkom koje se isplati kupiti!

Ima li boljeg osjećaja od ”uvlačenja” u svježe oprani i pospremljeni krevet? Mislim da se svi možemo složiti s činjenicom da je zaista neprocjenjiv ”filing” utonuti u mekani poplun i izležavati se čistom, udobnom madracu. A s obzirom na to da je ljeto iza ugla, sada je savršeno vrijeme da unesete dašak svježine i u vaš dom, a svakako predlažemo da krenete s inventurom šarenih, veselih posteljina koje mogu itekako transformirati vaš prostor.

I zaista, nije nikakva tajna da izbor zidnog dekora i dodataka za spavaću sobu nedvojbeno ima ogroman utjecaj na to kako se osjećate u svom prostoru. Ipak, udoban krevet apsolutno je najvažniji element u postizanju zdravog, mirnog sna koji je prijeko potreban za svakodnevno funkcioniranje. A s obzirom na to da se upravo nalazimo u periodu godine a u kojemu je baš sve u prijelaznoj fazi i u procesu promjena, zašto ne biste spomenutu izmjenu godišnjih doba reflektirali i u vašoj spavaćoj sobi?

29,99€

U potrazi za favoritima zavirili smo u omiljenu shopping destinaciju detalja za dom – IKEU, koja u svojoj novo kolekciji ima zaista prekrasan izbor lijepo dizajnirane posteljine s proljetnim motivima koja će se savršeno uklopiti u baš svaki interijer! A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela u koje smo se zaljubili na prvu, a koja će se bez sumnje jednako svidjeti i vama!

24,99€
29,99€
49,99€

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE