Jacquemus ovog ljeta otvara pop-up plažu koja će biti raj za ljubitelje mode

Jacquemus se sprema za spektakularno ljeto na jugu Francuske, s posebnim naglaskom na popularni Saint-Tropez, gdje će otvoriti svoj najnoviji pop-up klub i klub na plaži. Nitko ne uspijeva uhvatiti duh mediteranskog ljeta poput Simona Porte Jacquemusa, a upravo će on svojom prepoznatljivom estetikom donijeti svježinu i eleganciju na obalu tog glamuroznog grada.

Nova kolekcija “Les Rayures” donosi karakteristične motive plaže i ljetne pruge koje su postale zaštitni znak Jacquemusa. Osim toga, uz privremeni butik, Simon će preurediti popularni kafić i restoran La Renaissance na Place des Lices, dodajući svoj prepoznatljivi pečat žutih pruga na stolicama, te zelenih pruga na suncobranima i ležaljkama. Nova gastronomska ponuda, koju će pripremati kuharice Elle Affalo i Ana Marie Cadene, bit će dodatak ovom iskustvu, a posjetiteljima će ponuditi mogućnost uživanja u vrhunskoj hrani i piću uz prekrasan ambijent.

Butik će biti raj za ljubitelje mode, te će nuditi najnovije kolekcije Jacquemusa, uključujući “Les Sculptures”, ali i posebne dodatke koji će biti dostupni isključivo u trgovini, poput raznih igara za plažu, šalica, magneta, razglednica… U svakom slučaju, lokacija Saint-Tropeza na 3 Avenue Foch bit će nezaobilazno odredište za sve koji žele doživjeti spoj vrhunske mode, gastronomije i ljepote mediteranskog ljeta na jednom mjestu. Sve detalje pratite na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE