Jeste li znali da se najbolja pseća plaža na svijetu nalazi na našoj obali?

Ljeto je doba kada gotovo svi osvježenje tražimo na obali mora, odnosno na najljepšim nam plažama, uživajući u suncu, moru i bezbrižnosti koju ljeto nosi. Ipak, za one koji ljetne radosti žele podijeliti sa svojim četveronožnim prijateljima, često je izazov pronaći mjesto gdje su psi dobrodošli. No zato je Crikvenica, poznata kao pet-friendly destinacija, prava oaza za ljubitelje pasa, a može se pohvaliti psećom plažom koja nosi titulu ‘najbolje na svijetu’!

Riječ je o plaži Monty’s Dog Beach, smještenoj u crikveničkoj lučici „Podvorska“. Ova plaža je prava atrakcija za vlasnike pasa i njihove ljubimce, jer nudi mnogo više od samog prostora za kupanje. Plaža je šljunčana, što je idealno za igru i trčanje, a tu je i bar koji nudi specijalne poslastice za pse poput piva od govedine i piletine, psećeg sladoleda i čipsa, kao i agility staze gdje psi mogu isprobati svoje vještine. Dobro je znati da ovdje pravila naručivanja ne vrijede kao u običnim kafićima, stoga se nemojte iznenaditi ako vidite velikog ovčara kako stoji na šanku, pekinezera koji sjedi za stolom ili jazavčara na ležaljki s baldahinom. U svakom slučaju, u Monty’s Dog Beach Baru glavne zvijezde su naši četveronožni prijatelji.

Nakon što su privukli pažnju i izvan Hrvatske, vlasnici Monty’s Dog plaže uskoro donose isti koncept i u daleku Kaliforniju, a planovi za širenje ove ideje na druge lokacije, uključujući Rab i Sloveniju, pokazuju koliko je ovaj koncept uspješan i kako je sve više ljudi zainteresirano za pružanje najbolje moguće skrbi svojim ljubimcima.

Pa, ako tražite savršeno mjesto za ljetni odmor sa svojim psom, Monty’s Dog Beach u Crikvenici je destinacija koju ne želite zaobići. Jer, Monty’s Dog Beach nije samo mjesto za kupanje; to je prava mala zajednica gdje se vlasnici pasa mogu opustiti, a njihovi ljubimci uživati u društvu drugih pasa i u omiljenim morskim igrama.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE