Azijska kuhinja posljednjih je godina postala prava senzacija među Zagrepčanima, koji sve više cijene bogatstvo okusa, raznolikost jela i umijeće pripreme koje dolazi iz ovog dijela svijeta. A novi restoran Kiyomi, smješten u srcu Zagreba, obećava donijeti samo najbolje od azijske gastronomije, a ima potencijala postati omiljeno okupljalište ljubitelja egzotičnih kulinarskih doživljaja.
Kiyomi, iza kojeg stoje poznati zagrebački ugostitelji Davor Bienenfeld i Vid Nikolić te njihov partner Ivan Gotovac, otvorio je svoja vrata na adresi Gajeva 10, u prostoru nekadašnjeg Hard Rock Caffea. Ovaj novitet na zagrebačkoj restoranskoj sceni specijaliziran je za dim sum i robatu, tradicionalni japanski roštilj na drveni ugljen, čime se ističe kao jedinstvena kulinarska destinacija u gradu.
Iskusni dvojac Bienenfeld i Nikolić već su poznati po uspješnim azijskim restoranima kao što su Time i Izakaya, dok je Nikolić svoj talent brusio u SOI-ju i otvorio TORI Street food. Njihova nova zajednička avantura, Kiyomi, nudi raznovrsne inačice dim suma te jela od parenog tijesta koja se mogu kušati kao dio degustacijskog menija. Ovaj restoran također se može pohvaliti pažljivo osmišljenom kartom koktela, za koju su bili zaduženi stručnjaci Ivan Leko i Karlo Ferenčak.
S kapacitetom od 85 mjesta i radnim vremenom prilagođenim večernjim izlascima, Kiyomi već prima rezervacije i spreman je dočekati prve goste. Radit će od ponedjeljka do četvrtka od 18 do 23 sata, petkom i subotom do ponoći, dok će nedjeljom biti zatvoren. Više informacija o ponudi i rezervacijama možete pronaći na službenim stranicama restorana.