Zagrebačka pekarnica Korica, poznata po vrhunskim pekarskim delicijama, ovih je dana predstavila još jednu poslasticu koja će osvojiti nepca svih ljubitelja finih deserata. Ovaj put riječ je o cheesecakeu u lisnatom tijestu – savršenoj kombinaciji kremastog, bogatog nadjeva i hrskave vanjske teksture.
Korica je ponovno uspjela spojiti klasične okuse s modernom izvedbom; Baza nadjeva je bogati, baršunasti sirni krem, obogaćen svježim limunovim sokom i aromatičnom koricom agruma, što mu daje osvježavajuću notu. Dodatak lagane vanilije i prstohvat soli zaokružuju okus, dok hrskavo, zlatno lisnato tijesto pruža savršen kontrast kremastoj unutrašnjosti – čista rapsodija koju morate probati!
Ova slastica zapravo spaja samo najbolje od tradicionalnog cheesecakea i francuskog lisnatog tijesta, a rezultat je desert koji je istovremeno bogat i lagan. Bilo da ga jedete uz kavu ujutro ili kao večernju poslasticu, jedno je sigurno – poželjet ćete ga probati ponovno!

Kvaliteta ručne izrade
Svaka slastica u Korici izrađuje se ručno, s posebnom pažnjom posvećenom sastojcima i tradicionalnim tehnikama pripreme. Tijesto prolazi dugotrajan proces laminacije kako bi se postigla prozračna, slojevita struktura, dok se nadjev priprema od visokokvalitetnih sastojaka, bez nepotrebnih aditiva.

Ako želite isprobati ovaj jedinstveni cheesecake, potražite ga na jednoj od sljedećih lokacija u gradu: Preradovićeva 39, Deželićeva 36 ili Martićeva 19. I naravno, požurite jer njihove slastice jednako brzo nestaju na svakoj lokaciji!