Kultni kauč iz ‘Prijatelja’ najtraženiji je napuhanac sezone!

Ljeto samo što stiglo, a s njim već tradicionalno dolazi i neizbježna potraga za savršenim načinom za opuštanje na suncu. Posljednjih nekoliko godina, napuhanci su doživjeli vrhunac popularnosti, ali kao da su posljednje dvije sezone pali u drugi plan. No, ove godine se vraćaju na velika vrata, a jedan poseban napuhanac izaziva pravu senzaciju – legendarni kauč iz serije ‘Prijatelji’. Ovaj kultni komad namještaja, sada pretvoren u udoban napuhanac, bez imalo sumnje će postati glavni hit svakog bazena, vrta, ali i plaže.

I zaista, u svijetu napuhanaca, inovacije i trendovi često dolaze i odlaze. Vidjeli smo sve – od gigantskih flamingosa do avokada, ali ovaj kultni Friends Couch Sprinkler donosi nešto sasvim novo – spoj nostalgije i funkcionalnosti. Ovaj napuhanac je dovoljno velik za tri odrasle osobe, a osim što vam nudi priliku da se na trenutak osjećate kao da sjedite u Central Perku, ima i ugrađenu prskalicu, uz koju ćete se s lakoćom rashladiti za vrijeme vrućih, ljetnih dana. Dovoljno je samo napuhati ga, smjestiti se na svoje omiljeno mjesto za sunčanje, priključiti cijev za vodu i – uživati! Dakako, cijev za vodu možete koristiti samo ako se nalazite u vlastitom dvorištu ili vrtu, a planirate li ga koristiti isključivo za sunčanje, tada predlažemo da ga preselite na – plažu!

Pa, ako ste i vi jedni od onih koji se ovoga ljeta žele osjećati kao vaš omiljeni lik iz ‘Prijatelja’, posjetite Bigmouth inc. webshop i već danas naručite svoj ‘Friends’ napuhanac!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE