Poznati zagrebački restoran La Štruk, smješten u srcu grada, odavno je adresa broj jedan za ljubitelje štrukli. Njihova ponuda obuhvaća sve varijante ovog tradicionalnog jela – od klasičnih zapečenih do modernijih verzija, a sve to u ugodnoj, domaćoj atmosferi. No, posljednjih tjedana restoran je unio i nekoliko zanimljivih novosti koje će vas dodatno potaknuti da ih posjetite ove jeseni.
Najveća poslastica? Štrukli s kruškom i tostiranim bademima! Ovaj specijalitet, uveden prošlog mjeseca, savršen je spoj slatke kruške, hrskavih badema i tradicionalnog tijesta punjenog sirom. Idealna kombinacija za sve sladokusce koji vole isprobavati nove okuse, a opet ostati vjerni domaćoj kuhinji. Ova sezonska poslastica već je osvojila srca mnogih posjetitelja i postala „must-try“ ovogodišnje ponude.
A osim novih okusa, La Štruk je od prošlog tjedna osvježio i interijer. Restoran je dobio potpuno nove stolove i stolice, baš na vrijeme za jesensku i zimsku sezonu. Stolovi i stolice novi, recept stari – to je filozofija koja vlada ovim šarmantnim mjestom, gdje se uvijek vraćate zbog tradicionalne hrane, ali sada u još ugodnijem i modernijem prostoru.