Ljetna kolekcija iz Sinsayja izgleda prekrasno, a ovo su naši favoriti!

Duh mediteranske obale već nekoliko sezona je glavna misao vodilja u trendovima za uređenje interijera tijekom ljetnih mjeseci. I zaista, interijer uređen u ‘grčkom’ ljetnom stilu s puno plave, bijele i žute boje često dočarava svijetlu, svježu i opuštajuću atmosferu koja neodoljivo podsjeća na ljepote Mediterana, a upravo smo takav ‘vibe’ ove sezone poželjeli unijeti u naše omiljene prostorije, ali i naša ljetovanja.

U takvim interijerima mahom dominiraju namještaji od svijetlog i prirodnog drva, čiste linije i jednostavan dizajn. U ovakav se stil savršeno uklapa popularni ratan koji će cijeloj priču podariti dašak rustikalnog šarma, a ključnu ulogu igraju dekorativni elementi poput jastuka, zavjesa, stolnjaka, tepiha, ali i najdražih nam potrepština za odlazak na plažu. Uzorci poput prugica i valova apsolutni su must have, a savršeno će se nadopuniti s ukrasnom keramikom s motivima plavo bijele boje koja će na nenametljiv način zaokružiti cijelu priču. A baš sve navedeno pronaći ćete u najnovijoj ljetnoj Sinsay kolekciji koja nas je oduševila na prvi pogled, a koja krije neke od najljepših ljetnih komada za dom koje smo ove sezone imali prilike vidjeti.

Trenutno je ova divna kolekcija dostupna za shopping isključivo online, a s obzirom na povoljne cijene koje već standardno viđamo u novim Sinsay kolekcijama, predlažemo da požurite i svoje favorite brže bolje pospremite u košaricu, jer sigurni smo kako će ova neodoljiva ljetna kolekcija doslovce planuti. U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita, a cjelokupnu kolekciju otkrijte ovdje!

Deka (2,99 €)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE