Mango Home ima sniženje do 50 posto: Ove detalje za kupaonicu ćemo staviti u košaricu

U Mangu trenutačno traju ljetni sezonski popusti, a za ljubitelje uređenja interijera dobra je vijest da se sniženja ne odnose samo na kolekciju odjeće, već je i u home ponudi popularnog brenda sniženo nekoliko stotina komada za uređenje prostora. Neki od proizvoda sniženi su i do 50 posto, a mi smo zavirili u ponudu i izdvojili naše favorite.

U home ponudi mogu se pronaći sniženi proizvodi za dnevni boravak, spavaću sobu, blagovaonicu i kuhinju, vanjski prostor te kupaonicu gdje smo pronašli najbolje ‘ulove’ ovog sniženja. Sve snižene proizvode među kojima se nalaze posteljine, posuđe, manji dekorativni detalji, možete pogledati ovdje.

Ponuda proizvoda za kupaonicu uistinu je estetski privlačna i kvalitetna. Ono na što uvijek obraćamo najviše pažnje su ručnici, a hit modela na ovom sniženju ne nedostaje. Kao favorite izdvojili bismo teksturirane ‘waffle’ ručnike koji su izrađeni od pamuka i dolaze u praktičnim bijelim i bež nijansama te nekoliko različitih dimenzija. Osim ovih hit komada, vrijedi istaknuti i kupaonske dodatke poput dozatora za sapun i pladnjeva za odlaganje nakita i drugih sitnica.

Foto: Instagram, Mango Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE