Mekani ‘Monstera’ pokrivači najljepša su dekoracija u svakoj sobi!

Svima onima koji obožavaju biljke i teže stvaranju unikatnog i ugodnog prostora u svom domu, poznati brend Green Philosophy Co. predstavio je svoje najnovije remek-djelo – Monster Pokrivače. Ovi pokrivači nisu samo komadi mekane ‘fluffy’ tkanine; Riječ je o pravim malim umjetničkim djelima koja brišu granice između funkcionalnosti i estetike, i koja nam pružaju priliku da unesemo komadić zelenila u svoje spavaće sobe, ili bolje rečeno – direktno na naše krevete!

Ovaj brend, vođen prvenstveno brigom za okoliš, predstavio je liniju proizvoda koja nije samo estetski privlačna, već je itekako funkcionalna i kvalitetna. Riječ je o malenom, ženskom timu koji proizvodi visokokvalitetne proizvode inspirirane prirodom. Njihova ekskluzivna linija ukrasnih predmeta inspiriranih biljkama nastala je kao posljedica prve, jedinstvene kreacije – jastuka u obliku sukulenta koji su izazvali pravu pomutnju u online svijetu. Motiviran sve većom potražnjom javnosti, Green Philosophy Co. tim nastavio je razvijati svoje ideje, a njihova posvećenost prirodi i kvaliteti odražava se u svakom sljedećem proizvodu, pa tako i Monstera pokrivačima koji su nas oduševili na prvu!

Izrađeni od kvalitetnog, održivog poliestera, ovi pokrivači prikazuju detaljno izrađene motive Monsterinih listova koji izgledaju savršeno, a sami po sebi su toliko ‘fluffy’ mekani, da je gotovo sigurno kako ih nećete koristiti samo kao dekorativni element vaše sobe. Ovaj pokrivač ujedno je i idealan poklon za ljubitelje bilja, a naručiti ga možete klikom na link!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE