Moderan stan s karakterom: Tople neutralne nijanse i hrpa vintage namještaja

Inspiraciju za uređenje vlastitog stana ili kuće zaista možete pronaći svugdje, od rada omiljenih vam umjetnika, preko najdražih filmova ili prirode, ali i na društvenim mrežama. Upravo su društvene mreže dobar izvor inspirativnih, ali životnih interijera. Mnogo je lakše pretočiti takve ideje u svoj životni prostor, nego nekakve ekskluzivne dizajnerske kreacije. Na Instagram profilu @mæisonjen pronaći ćete upravo jedan takav stan.

”Ja sam Jen, imam 33 godine i živim sa svojim mužem i našom malenom jazavčarkom Friedom u starom stanu od 83 m² usred Hamburga. Obožavam rabljeni namještaj – po mogućnosti klasike danskog dizajna, zbog čega puno vremena provodim na buvljacima i online tržnicama. Pratite me ovdje za savjete kako uštedjeti na uređenju, inspo za interijer i malo više radosti u svakodnevnom životu.”, kratko je sebe opisala Jennifer Friedrichs koja stoji iza spomenutog Instagram profila.

Kao što je i sama rekla, njezin stan je prepun vintage komada koji su trenutačno jako popularni poput IKEA GUIDE police i Togo Fireside fotelje. Ostatak interijera izgleda jako mekano i udobno zbog tople bež palete koja čini osnovu svih prostorija. Vintage komadi, tlocrt stana i originalni elementi poput starinskih pločica u kuhinji, salonskih vrata između blagovaonice i dnevnog boravka, ovom stanu daj izniman šarm i karakter.

Jen je zaljubljenica u triftanje i pronalaženje second hand komada pa na njezinom profilu možete naći i savjete kako urediti vlastiti prostor ako vam se sviđa takav stil.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE