More kao glavna inspiracija za novu, ljetnu kolekciju H&M Homea koja izgleda bolje no ikada!

Ako nas pitate, ljeto je već stiglo, a dok odbrojavamo dane do odlaska na plažu, naše domove pretvorili smo u oaze koje reflektiraju sve te vibracije i pozitivne emocije koje donosi najsunčanije godišnje doba. A, kako bi uspješno unijeli dozu ljetne magije u naše omiljene prostorije, važno je odabrati efektne detalje koji će odisati svježinom i lakoćom, što ćete definitivno najlakše postići plavom bojom.

Zbog svega navedenog, nije nas iznenadila činjenica da je nova H&M Home kolekcija posvećena upravo ovoj predivnoj boji, a što potvrđuje i samo ime kolekcije – “Shades of blue“. Od nježnih pastelnih nijansi do dubokih, intenzivnih tonova, svi detalji iz nove kolekcije unijet će svježinu i karakter u naš prostor. Vaze u raznim oblicima i veličinama u trenu ostaju elegantni detalji koji ističu ljepotu svježeg cvijeća, dok jastuci s floralnim uzorcima ili jednostavnim plavim nijansama stvaraju opuštajuću atmosferu koje doslovce poziva na odmor. Svijećnjaci i tegle za svijeće u plavim tonovima donijet će svakoj terasi dozu romantike i topline, te stvoriti savršenu atmosferu za ljetne večeri provedene na otvorenom.

Bez obzira na to preferirate li minimalistički dizajn ili ste ljubitelj boho šarma, ova kolekcija nudi ponešto za svakoga, i pruža jedinstvenu priliku da na jednom mjestu pronađete sve artikle uz koje će vaš dom ove sezone zasjati u punom sjaju! Naše favorite potražite u nastavku članka, a cjelokupnu kolekciju otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE