Na PLACe marketu i Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom

Place Market, nacionalni projekt revitalizacije tržnica koji se od prošle godine održava svaki sunčani petak na tržnici Dolac u Zagrebu, djelomično i na Pazaru u Splitu te ove godine i u nekim drugim gradovima u pop-up izdanju, definitivno je street food događanje na kojem se kuha najozbiljnija hrana. 

Tako uz stalne izlagače poput SOI fusiona, Gastronomada, Al Dentea, Beštije, Rougemarina, ali vrhunskih malih restorančića s odličnim konceptima poput trattorie Gole, Vinkla, Arapere Maracay, Cunamija, Poke Pokea, Mlinčeka i francuskih Delicija Voila, Asuke, Darling&Shegrtsa, Meat the Kinga, Soul Fooda, ovdje kuhaju i chefovi poput Maria Mihelja, Marina Rendića, Christijana Misirače, Igora Gudca, Katarine Vrenc za Sopal, restorana Tač, a od ovog petka posjetitelji će moći uživati i u specijalitetima jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom- Noela. 

Noel sa chefom Mariom Mandarićem tako će dodatno brojnim zagrebačkim turistima i domaćim posjetiteljima PLACe marketa donijeti dašak vrhunske gastronomije na street food način te se pridružiti  chefovima i ugostiteljima koji iz petka u petak na Dolcu pokazuju da se i na ulici može vrhunski kuhati. 

No ono vjerojatno najbitnije je što će chef Mandarić i Noel na Dolcu kuhati, tako ovaj petak dolaze s Noel zagorskim štruklama na svoj način te Bignetom s Lion’s mane punjenjem, a tu je i koktel koji se uklapa uz njihova jela, ali i uz vruće pred ljetne večeri. Kao i ostali ugostitelji, i Noel će svoju ponudu mijenjati pa je logično PLACe market jednostavno posjećivati svaki petak kako ne bi nešto propustili. A ovaj petak nas uz ugostitelje, cocktail bar, razne štandove s pićem, vinom i pjenušcem, čeka i dječja zona powered by Baby center u kojoj će roditelji moći ostaviti svoje klince animatoricama kako bi slobodno uživali u još jednoj nezaboravnoj vrućoj pred ljetnoj večeri na zagrebačkom Dolcu i PLACe marketu!

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE