Najljepše ljetne šalice s potpisom domaćeg brenda osvajaju na prvu!

Iako pretpostavljamo da ni u vašoj kuhinji ne manjka šalica, mišljenja smo kako uvijek postoji mjesta za nekoliko novih. Kao veliki ljubitelji keramičkih detalja, moramo priznati kako u naše kolekcije posebno volimo dodavati unikatne, ručno izrađene šalice , a ako su domaće proizvodnje, užitak ispijanja omiljenog napitka još je veći! Potaknuti ovim osjećajem, istražili smo Instagram i još davnih dana naišli na simpatičan brend s otoka Krka koji nas je, još jednom, oduševio svojom genijalnom ponudom!

Kat’s Clay Studio je ime keramičkog studija čiji asortiman nudi ponešto za svakoga, jer Katica Orlovčić, vlasnica studija, redovito iznenađuje svojim kreativnim idejama. Posebnu su nam pažnju privukle ove divne ljetne, mediteranske šalice s motivima raznog voća, a koje neodoljivo podsjećaju na dugo toplo ljeto i koje su idealne za uživanje u omiljenom napitku tijekom toplih mjeseci. Osim toga, činjenica da su svi ovi keramički predmeti pažljivo i precizno izrađeni dodatno nas potiče na shopping, a pored šalica, u bogatoj ponudi pronaći ćete zaista raznoliki asortiman posuđa i drugih ukrasnih detalja koji će vas oduševiti na prvu!

Pa, ako tražite unikatan, upečatljiv poklon za dragu osobu ili jednostavno želite obogatiti svoju kolekciju ljetnih šalica, svakako zavirite u šarmantnu ponudu Kat’s Clay Studija. Sve detalje otkrijte na njihovom Instagram profilu!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE