Najljepši ručnici za plažu s naše ‘wish’ liste!

Ljeto je napkon stiglo, a s njim je otvorena još jedna sezona sunčanja i opuštanja na plaži. I dok planiramo našu sljedeću ljetnu avanturu, bacili smo se u potragu za savršenim ručnikom za plažu koji nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan, moderan i upečatljiv! Clementina ručnici za plažu savršeno se uklapaju u ovu sliku, a sa sobom donose dašak mediteranskog šarma i luksuza koji će svaki trenutak proveden na plaži učiniti posebnijim.

Clementina je talijanski brend koji slavi ljepotu putovanja, a posebno čari – Italije. Svaki je njihov proizvod pažljivo osmišljen da prenese komadić talijanskog obalnog života, od zapanjujuće arhitekture i slikovitih krajolika do živopisnih mozaika i keramike koji su simboli ove očaravajuće zemlje. Ako ste ikada imali priliku ljetovati u Italiji, a posebice na jugu, onda znate da je riječ o lokacijama koje ostavljaju neizbrisiv trag u srcu. A za one koji tek planiraju putovanje, Clementina ručnici mogu poslužiti kao inspiracija i poticaj za istraživanje. Njihovi dizajni nose priče o ulicama Venecije, vinogradima Chiantija i šarmantnim selima Cinque Terre, te pružaju osjećaj kao da ste i vi dio te bezvremenske talijanske priče.

Osim estetike, Clementina ručnici za plažu odišu modernim duhom i često su ukrašeni poznatim talijanskim frazama poput “dolce far niente” ili “ciao bella“, a neki od njih čak sadrže motive omiljenih talijanskih pića kao što je Aperol Spritz.Uz ove prekrasne ručnike, Clementina nudi i druge proizvode istog dizajn poput maskica za telefon, kupaćih kostima i kapa, a koji vam pružaju priliku da sa sobom ponesete dašak talijanskog stila ama baš svugdje. Više o ovom brendu otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE