Netflixov novi film s Jessicom Albom trenutno je najgledaniji film u regiji!

Novi film s obožavanom Jessicom Albom, “Trigger Warning,” vrlo je brzo zauzeo prvo mjesto na Netflixovoj ljestvici, kako u Velikoj Britaniji, tako i u Hrvatskoj, unatoč činjenici što i nije baš oduševio kritičare. Film je premijerno prikazan 21. lipnja i naišao je na lavinu negativnih reakcija, što ga nije spriječilo da postane apsolutni hit na stranicama omiljenog streamera.

“Trigger Warning” prati Jessicu Albu u ulozi Parker, iskusne američke specijalke koja se nakon smrti oca vraća u rodni grad. Preuzimajući obiteljski bar, Parker se ubrzo nađe upletena u opasnu zavjeru dok pokušava otkriti tko stoji iza misteriozne smrti njezina oca. Unatoč zanimljivoj premisi i Albinom trudu, film nije uspio zadovoljiti ukuse kritičara. Iako su pohvalili Albu zbog angažmana i izvedbe, mnogi smatraju da je film podbacio zbog slabog scenarija i predvidljive radnje.

Nažalost, “Trigger Warning” je nastavio niz loših kritika za Jessicu Albu, koja posljednjih godina nije imala mnogo uspjeha u filmskom svijetu. Njezin rad na filmovima kao što su “Barely Lethal,” “Some Kind of Beautiful” i “Killers Anonymous” također je bio loše ocijenjen, a čini se kako ni “Trigger Warning” nije iznimka. Jedan od komentatora na službenom traileru filma je napisao: “‘Trigger Warning’ je jedan od najdosadnijih filmova koje sam gledao ove godine. Nevjerojatno glup scenarij!” Drugi su se također složili s činjenicom da film ima problema sa scenarijem, nazivajući ga jednim od najgorih u posljednje vrijeme.

Međutim, neki su gledatelji pohvalili Albu i akcijske scene u filmu, ističući njezinu sposobnost da unese život u svoj lik, usprkos brojnim manama filma. The Guardian je bio nešto blaži u ocjenjivanju, te je dao filmu tri zvjezdice i nazvao ga “solidnim Netflixovim akcijskim filmom.”

Iako “Trigger Warning” nije impresionirao kritičare, njegova popularnost na Netflixu pokazuje da publika i dalje voli Jessicu Albu i da s veseljem iščekuje filmove u kojima glumi. Više o ovom filmu otkrijte u traileru:

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE