Zagreb je posljednjih godina doživio pravu malu brunch revoluciju, ali rijetki znaju spojiti ozbiljnu gastronomiju s opuštenim, urbanim ugođajem kao što to radi Boogie Lab. Smješten u srcu Park Kneževe, ovaj kreativni laboratorij za hranu i kavu pomiče granice klasičnih doručaka, a njihova najnovija ponuda brunch sendviča prava je oda gurmanskom hedonizmu.
Inspirirani idejom da hrana može biti najbolja terapija, Boogie Lab je prije nekoliko dana predstavio tri nova gourmet sendviča koji brišu granice između comfort fooda i fine dininga. Svaki od njih nosi vlastitu priču, okusnu paletu i karakter, a zajedničko im je jedno – neodoljivost. U tom duhu nastao je Beef Ragù in a Focaccina – sendvič koji prkosi svakodnevici i podsjeća koliko slojevit i bogat može biti jedan dobar zalogaj. U sourdough focaccini smjestio se nježno raskuhani juneći ragù, koji se savršeno nadopunjuje s umakom od jogurta, sezonskom salatom, parmezanom i daškom BBQ umaka. Rezultat je balansiran, snažan i utješan okus, kao stvoren za hladnije jutarnje sate kad tražimo nešto toplo i ukusno.
Za one koje privlače mediteranski tonovi i neodoljiva kombinacija hrskavog i sočnog, tu je Chicken Parm – reinterpretacija klasika u Boogie stilu. U sourdough ciabatti krije se hrskavi pileći zabatak, obogaćen domaćom salsom, rastopljenom mozzarellom i slojevima parmezana. Pesto od bosiljka dodaje svježinu, dok matovilac i kiseli krastavci unose laganu, kiselu notu koja podiže cijeli sendvič na novu razinu.


Ako pak tražite nešto drsko, neobično i bogato karakterom, teško je nadmašiti Boogie Club sendvič. Ovdje se u sourdough toastu spajaju sporo pečena svinjetina i namaz od pršuta, a sve je zaokruženo pestom od peršina, ukiseljenim crvenim kupusom, rikulom i pecorinom. Riječ je o sendviču punom okusa, teksture i odvažnosti, a opet potpuno zaokružen i uravnotežen specijalitet koji morate probati! Više otkrijte na službenoj stranici!
